Popular Posts

Monday 30 November 2015

"ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ"

Πιστευω οτι τ’ αγιο Πνευμα λέει στον καθενα που διστάζει το καλεσμα του Χριστου να το απαντησει  « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)

Ειναι ομως βιβλικο  οτι ο Κυριος μας προτρέπει να ζητάμε να τον καλέσουμε για να μας δωσει την ΣΩΤΗΡΙΑ ;
«Ζητάτε και θα σας δοθεί, Ψάχνετε και θα βρείτε, Χτυπάτε την Πόρτα και θα σας ΑΝΟΙΧΘΕΙ. Γιατι όποιος ΖΗΤΑΕΙ λαμβάνει κι όποιας ΨΑΧΝΕΙ βρίσκει κι όποιος ΧΤΥΠΑ του ανοίγεται» Είναι τα λόγια του Ιησού Χριστού.(Ματθαίος 7:7-11)

«Αν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ με ολη της καρδία σας. Θα με βρείτε και θα ΑΛΛΑΞΩ την κατάσταση σας.»(Ιερεμίας 29:13-14). Είναι η αξιόπιστη ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Κυρίου οτι ΟΠΟΙΟΣ μ΄όλη την καρδία του τον Κυριο ζητά, και τον ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ  θα ΣΩΘΕΙ.(Ρωμαίους 10:13)

Μεσα απο αυτες τις γραφές ο Κυριος σου λεει «Ζήτησε με, κι αν με  ζητήσεις μ’ολη την καρδια σου θα με βρεις και στην ευλογια μου θα μπεις»
Εχω μια έμπνευση και θα σου την ομολογήσω οτι σε σκια θανάτου προχωράς,  και τι ευλογια θα ηταν αν σήμερα και για παντα το καλεσμα του Χριστου « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) το απαντούσες και την ανάπαυση ψυχής που δίνει την ελαμβανες και εσυ.
Επέτρεψε μου να σε διαβεβαιώσω  για τα οφελη που λαμβάνουν αυτοι που τον Χριστο ζητούν μ' όλη την καρδια τους, το  όφελος ειναι ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !! (Εβραιους 13:5) οτι Ποτάμια ζωντανού νερου θα ξεχυθούν μεσα απο εκείνους που-μ’ ολη-του την καρδια πιστευουν στον Χριστο.(Ιωαννης 7:38) οτι ολα ακόμα και οι αναποδιες της ζωης θα συντελούν για το τελικό τους καλο !! (Ρωμαιους 8:28) για εκείνους που το καλεσμα του το απαντούν.
Οτι οπού ειναι ο Χριστος στο ιδιο τόπο κι' αυτοι μετα θάνατο, στον παράδεισο στο σπιτι του Πατρός  θα βρεθουν (Ιωαννης 14:3) 

No comments:

Post a Comment