Popular Posts

Tuesday 24 November 2015

Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΑΚΟΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ

Ειναι μεγαλη ανοησια καποιος να αψηφα τον Χριστο και τα λογια του και να ελπίζει οτι στην Ευλογια του Θεου θα μπει και επουράνιες ευλογιες θαγευτεί.

Οχι φίλε μου, συνεχής απογοητεύσεις, στασιμότητα και δυσαρέσκεια θα ειναι η γεύσης της ζωης του, εστω κι'αν φαίνεται οτι ειναι φτασμένος και τα εχει ολα!! 
Φιλε μου, αν εισαι Χριστιανός στην Ουσία, η αν διαισθάνεσαι οτι σίγουρα η Χριστιανική ζωη προσφέρει κατι πολυ παραπάνω απο την στασιμότητα και μετριότητα που βλεπεις τριγύρω σου εχεις σωστή διάκριση. 
Η καθαυτή Χριστιανική ζωη ειναι δυναμική, ειναι ομως το αποτέλεσμα ΥΠΑΚΟΗΣ και ΥΠΟΤΑΓΗΣ στο θέλημα του ΘΕΟΥ του Σωτήρα μας Χριστου, τίποτε λιγοτερο, και ειναι το δωρο του στον καθε ανάξιο αμαρτωλό που παραμερίσει τα σχεδια του και τις προσωπικές του επιθυμίες και μ'ολη του την καρδιά απο τον ιδιο εξαρτηθεί και αρχισει και τον ακολουθεί !! 
ΥΠΟΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΠΛΗΣΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ"(Ιακωβος 4;7) 
Η εισοδος καθε Χριστιανού στις ευλογίες του Θεου ειναι η απάρνησης των δικων του εγωιστικών επιθυμιών και η ΥΠΟΤΑΓΗ του στο θέλημα και νόμο του Θεού.Ειναι αδιανόητο εν γνώση σου να καταπατάσ τον νομο του να πορνευεις, να λες συνεχώς ψέμματα,, να κακολογας τον γείτονα και συγγενή σου, να ζηλεύεις η να μισεις τον γείτονα η ξάδελφο σου και να ελπίζεις τις ευλογίες, την ευημερία και Αγαλλίαση που ο Θεος χαριζει στα υπάκουα παιδιά του και εσυ να την έχεις. 
Ναι φιλε μου κι  αδελφέ/η μου ολες τις αμέτρητες ευλογιες και την δυναμική Χριστιανικη ζωη θα την γνωρίσεις και θα την ζεις οταν αρχίσω/σεις στο θέλημα του Θεου και Χριστου να υποτάσσεσαι και να το εκτελείς !!! 
Οτι σπείρεις θα θερίσεις. Αν τον Χριστο αγαπάς και τον υπακούεις  στην ευλογία του Πατρος θα μπεις και την δυναμική χριστιανική ζωη προσωπικά θα την γευτείς και θα την ζεις, αν ομως δεν τον αγαπας και εισαι απλως και μονο Χριστιανός της ταυτότητας και ΟΧΙ συνειδητός, τοτε την ζωούλα σου θα ζεις και μετα θανατο μακριά του θα χαθείς. 
Ο Χριστος παντως σ'αγαπα ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ και Αιώνια ζωη θα σου χαρίσει οταν ΣΩΤΗΡΑ σου κι' εσυ τον δεχτείς και αρχίσεις να τον ΥΠΑΚΟΥΕΙΣ και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. Αμήν !

No comments:

Post a Comment