Popular Posts

Friday 27 November 2015

ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜMΑΧΙΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜMΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ

Η θρησκεία μας δεν μας επιτρέπει να διακρίνουμε ποια ειναι η συμμαχια της αδικίας.
Μακάριοι οι ουδέτεροι αυτοί που δεν επηρεάζονται απο την θρησκεία γιατι αυτοί δεν θα συμπλεύσουν με την συμμαχια της αδικίας. Αδελφια ενα ειναι βέβαιο οτι η συμμαχια της αδικίας  και οι συμμαχοι της στο τέλος την δίκαιη τιμωρια θα υποστεί.
Δεν  ειναι άδικος ο Θεός κι εχει την δυναμη να διακρίνει τους διαλογισμούς και τις προθέσεις της καρδιάς -Οχι μονο των ανθρώπων αλλα και των εθνών, ακομα και των εθνών που οι ενέργειες του φαίνονται σωστές και λυτρωτικές- μια και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ αδιερεύνητο για τον Θεο, αλλα ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΥΜΝΑ και ΔΙΑΦΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια του, στον ΟΠΟΙΟ και θα δωσουμε λόγο.(Εβραιους 4:12-13)

Ο άξονας της αδικίας στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο < Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία> παρολες τις αρχικές νίκες στο τέλος έλαβε την πρέπουσα τιμωρια. Την πρέπουσα τιμωρια και καταστροφή θα υποστεί και η αυριανή Συμμαχια της αδικίας που την σημερινή επιτακτική αναγκη το ΙΣΙΣ και ΙΣΙΛ να καταστραφεί θα την εκμεταλλευθεί ώστε κράτη να διαμελίσει και την παλιά της δόξα και παγκόσμιο ηγεμονία να επανακτήσει.

Μακάριοι ομως θα ειναι οι λαοί που που δεν θα συμπλεύσουν με την συμμαχια της αδικίας.
"Κύριε Ιησού Χριστέ μην μας αφήσεις να συμπλεύσουμε και να υποστηρίξουμε την συμμαχια της αδικίας." Αμήν

No comments:

Post a Comment