Popular Posts

Sunday 8 November 2015

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΠΑΣ Η ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ. 

Φίλοι μου δέος και φόβο Θεού πολλές φορές γράφω αυτά που αισθάνομαι ο Κύριος οτι βάζει στην καρδιά μου, και χαίρομαι αν ο λογος ο σημερινός δεν είναι για σένα. 
Αλλά αν αδελφούλα μου, η αδελφέ μου  η σημερινή νουθεσία ειναι για σένα η δόξα ας είναι στον Κύριο γιατι χάρι στην μετάνοια απο την ευλογία του δεν θα αποκλειστείς. 
Ο Κύριος φίλη/ε μου μας είπε << Μην καταδικάζετε και ποτε δεν θα καταδικαστειτε>>(Λουκάς 6;37) δηλαδή ΜΗΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΤΕ για να μην καταδικαστείτε !! 
 << Έχετε ακούσει την εντολή που δόθηκε παλιά στους προγόνους μας: "να μην κάνεις φόνο, κι όποιος κάνει φόνο πρέπει να καταδικαστεί από το τοπικό δικαστήριο". Εγώ όμως σας λέω πως ακόμα κι όποιος οργίζεται εναντίον του αδερφού του χωρίς λόγο, πρέπει να καταδικαστεί από το τοπικό δικαστήριο. Κι όποιος πει τον αδερφό του "ρακά", δηλαδή "ανόητο", πρέπει να καταδικαστεί από το μεγάλο συνέδριο. Κι όποιος τον πει "μωρέ", δηλαδή "ηλίθιο", πρέπει να καταδικαστεί στη φωτιά της κόλασης.>> (Ματθαίος 5:21-23) 
Αδελφέ  η Αδελφούλα μου εν Χριστό αν σ'εσένα απευθύνετε η σημερινή νουθεσία απελευθερώσου απο την κακολογία γιατί από την Ευλογία του Κυρίου θα αποκλειστείς αν τα αδέλφια σου εν Χριστό κακολογείς. 
Φίλοι μου, επειδή ίσως μερικοί νομίσουν οτι  καταλήξουν στο  λανθασμένο συμπέρασμα οτι ίσως από ευθιξία  έγραψα το σημερινό μήνυμα. Οχι καθόλου (αφού η άδικη κακολογία εναντίον μου είναι κέρδος) αλλά  επειδή ο ΘΕΟΣ αγάπα τον/ην παραβάτη/τρια  και δεν θέλει μέσα στην άγνοια του/της μακριά του να αποκλειστεί γι'αυτό και μονό έγραψα το σημερινό μήνυμα ώστε μετανοώντας να μην αποκλειστεί αλλα σε κάθε ευλογία του Κυρίου μας να στερεωθεί και να  αυξηθεί. Αμήν!     

No comments:

Post a Comment