Popular Posts

Tuesday 17 November 2015

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

 Οχι απλώς γεωγραφικά  και πολιτικά να είμαι ευρωπαϊκό μέλος αλλά  καρδιακά να έχω πνεύμα εκτίμησης και αδελφότητος σαν μέλος της ίδιας ηπείρου. Πως θα μπορούσα να κλείσω την καρδιά μου στο φοβερό πλήγμα που υπέστησαν προχθές, στο άγχος και κίνδυνο που όλοι οι Ευρωπαίοι αδελφοί μου ειναι εκτεθειμένοι, και να υπολογίζω τον εαυτό μου αδελφικό Ευρωπαίο γείτονα ??

Μόνοι μας θα ήμασταν αν δεν τους συμπονούμε  και δεν συμπλευσουμε σε μια κοινή πολιτική ασφάλειας και καταστολής καθε τρομοκρατίας αριστεροδεξιας και Μουσουλμανικής.
Η ταυτότητα της Ελλάδα μας και η ισχύς της ειναι συνυφασμένη με την Ευρώπη, είμαστε πολύτιμο ζωτικό μέλος της γηραιάς ηπείρου και ειναι επικίνδυνο και ζημιογόνο να  κλείνουμε την καρδιά μας προς τους δυτικό Ευρωπαίους και να νομίζουμε οτι χωρίς ταύτιση σκοπών και συνεργασία μαζί τους θα είμαστε ασφαλείς.
Η πρόοδος μας κοινωνική και οικονομική,  η ασφάλεια μας και η ασφάλεια των συνόρων μας όχι μόνο απο τους τζιχαντιστές αλλά και απο κάθε επεκτατική πολιτική ειναι αλληλένδετη με την παραμονή μας και συμβολή μας στην ευρωπαϊκή αδελφότητα και κοινή μας ταυτότητα.  

No comments:

Post a Comment