Popular Posts

Thursday 12 November 2015

ΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Φίλε  μου η Σωτηρία είναι προσωπική, είναι το δώρο του Θεού προς κάθε αμαρτωλό που την προσφορά σωτηρίας του Χριστού « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε » (Αποκάλυψη 3:20) την απαντήσει κι' απο  τον Χριστό εξαρτηθεί.
Αν αρνείσαι τον Χριστό προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς μακριά του θα χαθείς.
Ο Θεός δεν ενοχλείται από την απουσία μας απ' Αυτόν, αλλά εμείς ζημιωνόμαστε από την απουσία του στην ζωή μας.
Φίλε μου,  δεν είναι ποτε αργά  το κάλεσμα του Χριστού (Αποκάλυψη 3;20) να απαντήσεις και σωτήρα σου να τον δεχτείς και από τ' Άγιο Πνεύμα του να γεννηθείς ξανά «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και δεν τον δέχτηκαν. Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < συνειδητά τον καλωσόρισαν στην καρδιά τους (Αποκάλ 3:20)> τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά Θεού. Αυτοί από τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗKAN» (Ιωάννης 1:12-13) και στην ευλογια του να μπεις.
Ποτέ σου δεν θα είσαι πιο έτοιμος απο τώρα  για να τον δεχτείς.
Αν ποτε σου δεν μπορούσες στον παράδεισο να μπεις, σήμερα χάρη στον Χριστό μπορείς !!

"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε μου την ανομία μου,την προσβολή και άρνηση μου Σωτήρα μου να σε δεχτώ, και κάθε άλλη εν γνώση μου η εν άγνοια μου αμαρτία. Και ελα στην ζωή μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου.Σου ανοίγω την Καρδιά μου και Σωτήρα και Κύριο μου σε δέχομαι." Eίναι η προσευχή, που αν είναι ειλικρινής την συμφιλίωση με τον Θεό Κύριο Ιησού Χριστό θα σου εξασφαλίσει, και στην Αιωνία μαζί του ευλογημένη Ζωή και εσύ θα μπεις. Αμήν !!!

No comments:

Post a Comment