Popular Posts

Tuesday 10 November 2015

ΑΝ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΕ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΔΗΓΑΣ

Φιλοι μου Καλησπέρα  σας. Δεν εμπαίζεται ο Θεος, ειναι ευκολότατο κάποιος στο Φεϊς Μπουκ να κακολογεί κάποιον αδελφό η αδελφή εν Χριστό, και ενω ο Κύριος στην καρδιά της μιλας  και της λεει "Απο τον τρόπο που μιλάς εξαρτάται αν στον παράδεισο θα πας" και "ΔΕν μπορείς τον Χριστό μακρια σου να τον κρατάς και στην ζωη που εκείνος χαρίζει να προσπαθείς να μπειςαυτός η αυτη η αδελφή να νομίζει οτι ο Κύριος δεν  την/ον βλέπει και να προσποιείται οτι δεν τον ακούει. 

Αδελφούλα μου και αδελφέ μου αν νομίζεις οτι ο Κύριος δεν διακρίνει τα τεχνάσματα σου οτι ενω τον Χριστό μακριά κρατάς τους αδελφούς και αδελφές εξαπατάς τον εαυτο σου ζημιώνεις και σε κίνδυνους τον οδηγείς. 
Σπάνια *Αδελφούλα* αδελφέ μου κάποιος εχει τόσο θράσος τον έλεγχο του Κυρίου  να αψηφά και να προσποιείται οτι τίμια και ειλικρινά μιλά οταν  μακριά τον κρατά και συνεχίζει αδελφούς και αδελφές να εξαπατά. 
Αδελφη/ε μετανόησε γιατι δεν εμπαίζεται ο Κυριος,δεν κάνει διακρίσεις και δεν  καλύπτει την απάτη Χριστιανών, διακρίνει τους διαλογισμούς και τις προθέσεις της καρδιάς αφου δεν υπάρχει κανένα δημιούργημα ΑΔΕΡΕΥΝΗΤΟ για αυτον αλλα ολα ειναι γυμνά και διάφανα μπροστά του! ( Εβραιους 4:12-13) 
Αδελφέ μου, αδελφούλα μου στην ευλογία του Θεου δεν θα μπεις αν προσποιητέ και τους καλοπροαίρετους εξαπατάς. 
Με δεος και φόβο Θεού και μετα λύπης σου γράφω αυτα για το καλό σου.

No comments:

Post a Comment