Popular Posts

Sunday 22 November 2015

OTAN ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ

Φίλοι μου οι ομάδες των φανατικών  μουσουλμάνων και Τζιχαντιστων  του ΙΣΙΣ που στο όνομα του ΙΣΛΑΜ δια αποκεφαλισμού και φρικαλέου θανάτου  επιχειρούν να επιβάλουν SHARIA νόμο στους Άραβες αδελφούς τους  και θάνατο  και τρόμο στους *απίστους*  όλων των εθνών δεν πρόκειται σύντομα να εξαφανισθούν.
Αν ένας από  κάθε  χίλιους  μουσουλμάνους από τα  1.560.000.000 συνεχώς μολύνεται  από την δηλητηριώδη φανατική διδασκαλία που προωθεί  η Σαουδική Αραβία και το Ιράν στις ΜΑΝΤΡΑΣΕΣ - τα θεολογικά  *σχολεία* και που κηρύττουν οι Ακραίοι Ιμάμηδες, το λιγότερο 156.000 κάθε χρόνο γεμάτοι μισός για την *διεφθαρμένη* στα μάτια τους κοινωνία μας σίγουρα θα εντάσσονται στην στρατιά τους και θα είναι έτοιμοι να σκοτωθούν για να μας τιμωρήσουν.

Αν ήταν δυνατόν να τους νικήσουμε χωρίς τον Θεό αχρείαστος θα ήταν ο ΘΕΟΣ ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός. Αλλά είναι αδύνατον η παγκόσμια συμμαχία, παρα την τέλεια ανταλλαγή Πληροφοριών, βομβαρδισμοί στο Ιράκ και στην Συρία να εξαλείψουν το μίσος την αποφασιστικότητα και το δαιμονισμένο πάθος εκδικήσεως της συνεχώς ανανεωμένης ομάδας των φανατικών που στο ΙΣΙΣ θα ενταχθούν.

Φίλοι μου ο  μόνος ΣΩΤΗΡΑΣ ο  ΚΥΡΙΟΣ ημών Ιησούς Χριστός πριν περίπου δυο χιλιάδες χρόνια υποσχέθηκε οτι θα δώσει ΑΝΑΠΑΥΣΗ σε κάθε κουρασμένο και  βαριά φορτωμένο αμαρτωλό (Ματθαίος 11:28) που θα πήγαινε σ' Αυτόν. Ακόμα και η μακαρία μητέρα του που την αγαπάμε και είναι το φωτεινό παράδειγμα δεν είχε γαλήνη από μόνη της, αλλά από την εξάρτηση της και πίστη της στον Κύριο της τον ΣΩΤΗΡΑ της και περίτρανα ομολόγησε και είπε << Μεγαλυνει η ψυχή  μου τον Κύριο  και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το πνεύμα μου στο ΘΕΟ τον ΣΩΤΗΡΑ μου>> (Λουκάς 1;46)
Αν εκείνη που παρόλο πριν την δημιουργία του κόσμου  ειχε ορισθεί να είναι  το τίμιο ΣΚΕΥΟΣ που θα έφερνε τον Γιο του Θεού στην γη κι'όμως ΒΡΗΚΕ  ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ στον ΚΥΡΙΟ μας τον ΣΩΤΗΡΑ της, πως  εσυ νομίζεις οτι χωρίς να καταφύγεις στον Χριστό ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΨΥΧΗς και Πνεύματος θα βρεις ????
Φίλε μου, μέσα από την ζωή και από τις φουρτούνες της ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι το ασφαλές λιμάνι και καθένας  που θα πλευρίσει, που θα τον ζητήσει που θα προσφύγει σ'ΑΥΤΟΝ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ, ΣΩΤΗΡΙΑ και Αιώνια Ζωή θα βρει !!
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) Ο Χριστός είναι ο Δρόμος και η Πόρτα  της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και ΑΓΑΛΛΙΑΣΗΣ, σου εύχομαι με μετάνοια και Πίστη στον Χριστό να στηριχτείς και την ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ που εκείνος δίνει και εσύ να την γευτείς. Αμην!!!  

No comments:

Post a Comment