Popular Posts

Monday 2 November 2015

ΚΑΜΙΑ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Πολύτιμη ψυχή σου εύχομαι στην ευλογία του επουράνιου μας Πατέρα να μπεις, αλλά μην περιμένεις στην ζωή να πετύχεις αν αρνείσαι τον τον παντοδύναμο πανταχού παρόν Θεό Ιησού Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς. 
Φίλε, αν δεν υποχωρήσεις και τον Χριστό (που σταυρώθηκε για σένα για να πάρει πάνω του τις δίκες σου αμαρτίες Α.Πετρου 2;24)- τιμήσεις μακριά του θα χαθείς, γιατί στην ουσία όποιος δεν τιμά τον Χριστό δεν τιμά τον Πατέρα που τον έστειλε (Ιωάννης 5:23) και δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο το να αψηφήσεις τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του:
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)
« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)
Φίλε, αν δεν πικράθηκες ποτε σου, σίγουρα θα πικραθείς όταν για το πείσμα σου τον Χριστό να εμπιστευτείς και απ' αυτόν να εξαρτηθείς μακριά του θα χαθείς !!
<<Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία άξια θα υποστεί εκείνος που περιφρόνησε το Γιο του Θεού, και θεώρησε όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων, το αίμα της διαθήκης με το όποιο αγιάστηκε και φέρθηκε ετσι προσβλητικά στο Πνεύμα της χάρης ! >>(Εβραίους 10:29) ειναι ο προειδοποιητικός λόγος του Κυρίου για όλους εκείνους που τον Χριστό και την Προσφορά σωτηρίας του αψηφούν !!!

No comments:

Post a Comment