Popular Posts

Wednesday 25 November 2015

ΚΥΡΙΕ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΩ

Είναι η προσευχή του κουρασμένου και ταπεινού στην καρδία αμαρτωλού που με την χάρη του Θεού θέλει να ζει και στον παράδεισο να μπει. 

 "Αν Κύριε εσυ που μ' αγαπάς και στον σταυρό για μένα έχεις πα ει δεν μπορείς σωτηρία να μου δόσεις ποιος μπορεί " ; 
Φίλε μου κανείς εκτός του Χριστού δεν μπορεί Σωτήρια να δώσει γιατι απ' Αυτον προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ (Πραξεις 4;12) Αυτός ειναι η Πηγή της της Αιωνίου Ζωής και κανείς δεν φθάνει στον Πατέρα παρα μονάχα αν περάσει απο τον ίδιο. (Ιωάννης 14:6) 
Ο Κύριος που σου έδωσε την σωτηρια -και που την δίνει σε καθε μετανιωμένο αμαρτωλό που με πίστη επιστρέφει σ' αυτόν-  θα σου δώσει και την αδελφότητα για να σε στηρίζει και να σε συγκρατεί !! 
 Φιλε/η ποτε σου δεν θα μπορέσεις την σωστή αδελφότητα να βρεις εκτός κι αν τον Χριστό προηγουμένως Σωτήρα σου τον δεχτείς. 
 Όταν τον Χριστό σωτήρα σου θα τον δεχτείς την  αδελφότητα που δεν μπορούσες να την βρεις θα την βρεις και στην Ευλογία του Πατρός του Γιου βαπτισμένος/η και σωσμένος απο τ' Άγιο Πνεύμα του θα βρεθείς !! 

«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και δεν τον δέχτηκαν. Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < συνειδητά τον καλωσόρισαν στην καρδιά τους (Αποκάλυψη 3:20)> τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά Θεού. Αυτοί από τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗKAN» (Ιωάννης 1:12-13) 
<< Όταν όμως φανερώθηκε η ΚΑΛΟΣΥΝΗ και η ΑΓΑΠΗ του σωτήρα μας Θεου προς τους ανθρώπους, τότε ΟΧΙ ΧΑΡΗ σε έργα ΔΙΚΙΑΟΣΥΝΗΣ που ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ αλλά ΧΑΡΗ στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ μας ΕΣΩΣΕ !!!>>

No comments:

Post a Comment