Popular Posts

Saturday 14 November 2015

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ

Δεν θα είσαι ποτε πια ο ίδιος απο την στιγμή που τον Χριστό σωτήρα σου δεχτείς.(Β.Κορνθιους 5:17)
Η κοπέλα σου δεν θα είναι ποτε πια η ίδια από την στιγμή που τον Χριστό σωτήρα της δεχτεί «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σ'όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ'εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ !»(Ιωαν 1;12-13)
Η κόρη μου η Ναταλί από τα δεκατρία της χρόνια λόγο της ασθένειας της αδελφής της Χριστίνας ήταν γεμάτη απο φοβερο θυμό και εκρήξεις, από τα δεκαέξι επαιρνε ναρκωτικά και ήταν σαν ένα κανόνι έτοιμο να εκραγεί, αλλά δόξα τον Κύριο στα δεκαεννιά άνοιξε την καρδία της στον Χριστό κι' απο τότε εχει μεταμορφωθεί, ει-ναι μια καταπληκτική μητέρα που αγαπάει τα παιδιά της, γεμάτη καλοσύνη και αλτρουισμό έτοιμη να βοηθήσει κάθε φτωχό παιδί.Και ποιος ήταν ο λόγος που η Ναταλί μεταμορφώθηκε τόσο πολύ ???
Γιατι η αγάπη του Θεού είναι γιατρευτική, θεραπεύει κάθε καρδιακή πληγή. Ο ίδιος ποτε δεν θα άλλαζα αλλά θα συνέχιζα τον γεμάτο αμαρτίες τρόπο Ζωής, αλλά χάρη στον ΧΡΙΣΤΟ απελευθερώθηκα απο τον παλιό τρόπο ζωής και δεν είμαι πια ο ίδιος,<< Όποιος ανήκει στον Χριστό είναι μια καινούργια δημιουργία. Τα παλιά πέρασαν ολα έγιναν καινούργια >>(Β.Κορινθιους 5: 17-) αλλά ο καινούργιος που χάρη του συνεχώς αναμορφώνεται. Αμήν!
Η αγάπη του Χριστού ειναι θεραπευτική θεραπεύει κάθε καρδιακή πληγή, και Αιώνια Ζωή μ' Αυτόν χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που σωτήρα του τον δεχτεί !(Ιωάννης 1:12-13,10;9)
Φίλε μου δεν είναι ποτε αργά τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς και στις ευλογίες που χαρίζει και εσύ να μπεις. Ποτε δεν θα είσαι πιο έτοιμος από σήμερα.
" Κύριε Ιησού Χριστέ, Χάρισε μου την παρουσία σου στη Ζωή μου.Αναγνωρίζω οτι είμαι αμαρτωλός/η και χωρίς ΕΣΕΝΑ για πάντα θα χαθώ. Σου ζητώ συγνώμη οτι όλα αυτά τα χρόνια την Χάρη σου και την αγάπη σου αγνοούσα, και τώρα σου Ζητώ να ΕΡΘΕΙΣ στη Ζωή μου και να μείνεις μαζί μου ολες τις ημέρες της Ζωής μου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment