Popular Posts

Tuesday 3 November 2015

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ

Που λέει οτι όσοι τον Χριστό αγαπούν στην βασίλεια του Θεού θα μπουν
Πρώτα απο όλα ο ΘEOΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ (Α.Ιωάννου 4:8) και απέδειξε την μεγάλη του αγάπη που είχε για εμάς γιατί ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ο Χριστός πέθανε για μας !!( Ρωμαίους 5;8) Έστειλε τον Χριστό στον σταυρό τον Γιο του τον μονογενή για να φορτωθεί πάνω του τις δικές μας αμαρτίες ( Ιωάννης 3:16, Α,Πέτρου 2;24)
<<Ο Θεός όμως ξεπερνώντας αυτά τα όρια έδειξε την ΑΓΑΠΗ του για μας, γιατί ενώ εμείς ΖΟΥΣΑΜΕ ακόμα στην ΑΜΑΡΤΙΑ, ο Χριστός ΕΔΩΣΕ τη ΖΩΗ του για μας. ..... Παρ' ό,τι ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ με το Θεό, ΜΑΣ ΣΥΜΦΙΛΊΩΣΕ μαζί του ο σταυρικός θάνατος του Υιού του πολύ περισσότερο τώρα που συμφιλιωθήκαμε, η ζωή του θα ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ τη ΣΩΤΗΡΙΑ !! .( Ρωμαίους 5:8,10)
Δεύτερον στις παροιμίες η Σόφια του Κυρίου μας λέει << Εγώ αγαπώ αυτούς που με αγαπάνε κι όλοι όσοι με αναζητούν με βρίσκουν >> ( Παροιμίες 8;17)
<< Aν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με ζητήσετε με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ σας !!>> λέει ο ΚΥΡΙΟΣ (Ιερεμίας 29 :13)
Ο Θεός ειναι ΑΓΑΠΗ και όποιος ΑΓΑΠΑ τον Γεννήτορα Πατέρα ΑΓΑΠΑ κι' εκείνον που έχει γεννηθεί απ'Αυτόν (Α.Ιωάννου 5;1) Αν κανείς λέει "Αγαπάω τον Πατέρα Θεό" αλλά δεν τιμά τον Χριστό αυτός ζει στο πνευματικό σκοτάδι και ΔΕΝ ΤΙΜΑ τον Πατέρα γιατί << όποιος ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Γιο, τον Κυριο Ιησού Χριστό ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατέρα που τον έστειλε !! (Ιωάννης 5;23)
Τρίτον ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ, γιατί μετά χαράς θα απαντήσουν το κάλεσμα του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και στην ευλογία του Πατρός και του Γιου θα μπουν και από το Άγιο Πνεύμα θα βαφτιστούν !! (Ιωάννης 1:12-13)
<< Αν με ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ < μας λέει ο Χριστός> θα ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τον λόγο μου, και ο Πατέρας μου θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ'αυτόν και ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ του !!!>>( Ιωάννης 14:23)
Φίλε μου αν πραγματικά Αγαπάς τον Χριστό, το να τον υπακούεις και να θέλεις να κάνεις το θέλημα του δεν ειναι αγγαρεία, ουτε καταναγκαστικά έργα, οπως και όταν ήσουν ερωτευμένος με την κοπέλα σου, η ΑΓΑΠΑΣ πραγματικά την γυναίκα σου προσπαθείς να την Ευχαριστείς κάνοντας αυτο που της αρέσει, επειδη την ΑΓΑΠΑΣ και ΟΧΙ καταναγκαστικά, το ιδιο και επειδή αγαπάς τον Χριστό θέλεις να εκτελείς το θέλημα του. 
Ο ΘΕΟΣ αυτούς που τιμούν και αγαπούν τον γιο του τον Χριστό ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ θα τους ΕΞΚΑΤΕΛΕΙΨΕΙ !! (Εβραιους 13:5)
"Χριστέ μου σ' Αγαπώ, μετανοώ που τόσα Χρόνια μακριά σου ζούσα και το θέλημα σου αγνοούσα. Επιστρέφω σ'εσένα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ΖΗΤΩ να με συγχωρέσεις απο καθε αμαρτία, και να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωης μου. ΓΕΝΗΘΕΙΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη ΖΩΗ μου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και την Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει. Αμήν!

No comments:

Post a Comment