Popular Posts

Thursday 12 March 2015

ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟYN ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥME ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ' ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟYME

Εκτός Χριστού δεν υπάρχει πραγματική διόρθωσης και Ελευθερία παρα μόνο μπαλώματα.
Τίποτε δεν είναι ευκολότερο απο το να αναπτύξει κάποιος μια κακή συνήθεια, και δυσκολότερο απο το να ελευθερωθεί απο παλιές κακιες συνήθειες, απο μια άπρεπη βαθειά ριζωμένη συμπεριφορά του/ης.
Τα χούια μας ισως μια άπρεπη συμπεριφορά, θυμός, οργή, το ψέμα, η εύκολη ζήλεια, το μίσος, ηδονοβλεψία, υποκρισία, τσιγγουνιά, άσκοπη σπάταλη, επιθυμία επιδειξίας, η πορνεία, η λαγνεία, τα ναρκωτικά, ο τζόγος, το να παρασύρεσαι εύκολα και να βρίζεις τους άλλους, ακόμα και η βιασύνη κανένα απ'αυτά τα χαρακτηριστικά δεν διορθώνονται εύκολα και ως επι τον πλείστον με τα χρόνια τσιμεντοποιουνται και είναι αδύνατον ο άνθρωπος να απελευθερωθεί από αυτά.
 Οι απρεπείς τρόποι μας, η  τάση μας για αμαρτία, για εκδίκηση και τιμωρία αυτού που μας *πρόσβαλε* που μας *αδίκησε* ειναι η αιτία κάθε κακού και διαζυγίου, και καμία βαθιά ριζωμένη τάση δεν αποχωρεί , δεν θα μπορεί ο άνθρωπος να ελευθερωθεί εκτός κι'αν έρθει στον Χριστό και από τον Χριστό ΣΩΘΕΙ και με την δύναμη του Χριστού απο κάθε άπρεπη τάση του/ης  για πάντα να απελευθερωθεί!!

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙΣ, είναι η ευλογημένη πραγματικότητα λόγο της χάρης και δύναμης που ο Κύριος παραχωρεί στον καθένα και κάθε μια που επιστρέφει σ' Αυτόν, τον πλένει απ'ολες του τις αμαρτίες και του παραχωρεί την δύναμη επιμονή και υπομονή απο κάθε παλιά κακή τάση  για πάντα να ελευθερωθεί !! «Μην γελιέστε ! Ουτε πορνοι ουτε ειδωλολάτρες ουτε μοιχοι ουτε ομοφυλόφιλοι ουτε σοδομιτες ουτε κλέφτες ουτε πλεονεκτες ούτε μέθυσοι ούτε κακόγλωσσοι ούτε αρπαγες δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού. Και ΤΕΤΟΙΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΟΥΣΤHΚΑΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΤΕ στο Όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με την ενέργεια του Πνεύματος του Θεού μας !(Α.Κορίνθιους 6:9-11) είναι ο  ενθαρρυντικός λόγος της αλήθειας οτι ασχέτως σε τι άπρεπη συμπεριφορά ο αμαρτωλός ειχε αιχμαλωτισθεί χαρη στην δύναμη του Χριστού μπόρεσε να διορθωθεί και χάρη στην Χάρη του έλαβε και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!!

 "Αν είχα μόνος μου κουσούρια να καθαρίσω, πάλι θα ΕΤΡΕΧΑ στον Χριστό να ΣΩΘΩ και με την βοήθεια του όλα  τα  κουσούρια μου να ξεφορτωθώ και για πάντα να διορθωθώ" είναι η εμπειρία μου και το ΠΙΣΤΕΥΩ μου στη Ζωή μου, και το πιστεύω του καθενός και καθεμίας που τον Χριστό Σωτήρα του/ης έχει δεχτεί και χάρη στην δύναμη που ο Χριστός παραχωρεί κατορθώνει απο κάθε κακή τάση  να ελευθερωθεί και για  πάντα να ΔΙΟΡΘΟΘΕΙ. Αμην!!!
 Φιλε/η  μου ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙΣ.
 Σου το εύχομαι μ'ολη μου την καρδιά. Πήγαινε στον Χριστό και στην Βασιλεία του θα μπεις, και εδώ και τώρα με την δύναμη του από κάθε βαθιά ριζωμένη κακή συνήθεια με υπομονή και επίμονη θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ. Αμην!

No comments:

Post a Comment