Popular Posts

Saturday 14 March 2015

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ

Στην παράβολη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ  στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΘΕΟΥ, ο Χριστός μας πληροφορεί οτι η ο λόγος που αυτοί που από τον ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ θα αποκλειστούν  θα είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους, και ΟΧΙ κάποια άλλη φοβερή αμαρτία  από την λίστα αμαρτιών στην (Α.Κορίνθιους 6:9.)  για την οποία θα λογοδοτήσουν την ήμερα της κρίσεως .  
«Αγόρασα ένα χωράφι και πρέπει να παω να το δω. Σε παρακαλώ θεώρησε με δικαιολογημένο ! » είπε ο πρώτος αδιάφορος «Αγόρασα πέντε ζευγάρια βόδια και παω να τα δοκιμάσω. Σε παρακαλώ η θεώρησε με δικαιολογημένο ! »  ήταν το πρόσχημα του δεύτερου αδιάφορου «Εχω παντρευτεί και δεν μπορώ να έρθω» ήταν το πρόσχημα του τρίτου αδιάφορου (Λουκάς 14:24)
Φίλοι δεν είναι ΑΔΙΚΟΣ ο Θεός,  όλοι μας αγοράσαμε και σπίτια, και κτήματα και χωράφια, και άλλοι ζώα, και σχεδόν όλοι μας παντρευτήκαμε, αλλά το θέμα δεν είναι να μην πας  με τον κτηματομεσίτη να δεις το  κτήμα που θέλεις να αγοράσεις, ούτε να μην απολαύσεις τον μήνα του Μέλιτος ανενόχλητος.
Αυτό που θα σε αποκλείσει απο την ΣΩΤΗΡΑ του Χριστού θα είναι αν τα συμβάντα και οι επιτακτικές ανάγκες Ζωής λάβουν  την  πρωταρχική θέση στην Ζωή σου, και σε σένα οπως και σ'εκείνους ξεφύγει το κάλεσμα του Χριστού να απαντήσεις «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε » (Αποκάλυψη 3:20)
Η  ΑΜΕΛΕΙΑ η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και η  έγκυρη στα μάτια τους ειλικρινή δικαιολογία «.Σε παρακαλώ θεώρησε με δικαιολογημένο» ήταν αυτή που τους ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ από την Βασιλεία του Θεού, και που θα αποκλείσει απο την ΑΙΩΝΙΑ με τον Χριστό Ζωη κάθε ΑΔΙΑΦΟΡΟ προς τον  Χριστό αμαρτωλό !!
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ Σ' ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ !!
«Σας λέω πως Κανένας απο τους ανθρώπους εκείνους που ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑ δε  θα γευτεί το δείπνο μου»(Λουκάς 14:24)
Φίλε, με μετάνοια και ευγνωμοσύνη τώρα μπορείς τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!
"Kυριε Ιησού Χριστέ ΣΩΣΕ με τον αμαρτωλο. Συγχώρεσε με που το κάλεσμα σου τόσα χρόνια το αγνοούσα, και μακριά σου ζούσα. Και σε παρακαλώ ελα τώρα στη Ζωή μου και μείνε μαζι μου. Σ΄ευχαριστώ." Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον μετανοησαντα αμαρτωλό.
Φαντάζεστε πόσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα ειναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την οποια αξια θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεου,< που ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ το καλεσμα του να απαντήσει > και ΘΕΩΡΗΣΕ όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων το αίμα της διαθήκης με το όποιο αγιάστηκε και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της χάρης.»(Εβραίους 10:29)

No comments:

Post a Comment