Popular Posts

Thursday 26 March 2015

ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ !!

Κανένας αμαρτωλός που εν Ζωή αρνήθηκε τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί,την ημέρα της κρίσεως δεν θα μπορέσει την αλήθεια να αποκρούσει, αλλά για την άρνηση του αυτη απο τον Κυριο θα ακούσει " Ποτε δεν σας γνώρισα, φύγετε από μένα " (Ματθαίος 7:23)

Φίλε, αν τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του ( Ματθ 11:28, Αποκάλυψη 3:20) αψηφάς «Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει σε μενα ως είσοδο θα σωθεί»(Ιωαννης 10:9)  μακριά του δικαίως μετά θάνατο για παντα θα χαθείς.
Πολύτιμη Ψυχή απελευθερώσου απο την Πλάνη ότι  χάρη στην μεσολάβηση άλλων θα σωθείς  "γιατί η Σωτηρία ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο κανέναν άλλο ούτε Υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω απο τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους, μέσω του όποιου να μπορούμε να ΣΩΘΟΥΜΕ."(Πράξεις 4:12) γιατί  μόνο όποιος τον τον Χριστό  μπροστά στου ανθρώπους  τον ομολογήσει του, ο Χριστος θα τον ομολογήσει  μπροστά στον Πατέρα του τον ουράνιο. Όποιος όμως εν ζωή τον ΑΡΝΗΘΕΙ, < δεν καταδεχτει  ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί>  κι' ο Χριστός θα τον ΑΡΝΗΘΕΙ  μπροστά  στον Πατέρα του τον ουράνιο.(Ματθαίος 10:32) 
Κανένας  που αμελήσει την προσφορά  ΣΩΤΗΡΙΑΣ  του Χριστου στην βασιλεία του  ΘΕΟΥ δεν  θα μπει, γιατί τόνισε και είπε  οτι μονο εκείνος ειναι ο ΔΡΟΜΟΣ :«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δεν μπαίνει στον Παράδεισο, στο σπίτι του Πατρός> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ "(Ιωάννης 14:6) 
Αδελφέ μου σου εύχομαι μ' όλη την καρδια μου, την καρδιά σου στον Χριστό να την  ανοίξεις ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΠΑΤΡΟΣ και εσύ να μπεις. Αμήν !

No comments:

Post a Comment