Popular Posts

Saturday 28 March 2015

ΟΤΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΣΥ Μ’ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Διανοείσαι ποσο αποκαρδιωτικος και σκληρός ειναι ο πόνος μιας χήρας μάνας που για να μεγαλώσει το παιδί της δούλευε παραδουλευτρα τις πιο σκληρές δουλείες, κι’ αυτός οταν μεγάλωσε και ανεξαρτητοποιηθηκε, και κατέλαβε μια καλή θέση στην κοινωνία ούτε ενα ευχαριστω δεν της είπε;


Τι λες για την μητρική Αγαπη που δεν έλαβε ανταπόκριση;
Κι’ αν η ανταπόκρισης αυτού του Γιου προς την  μητέρα του ειναι απαράδεχτη  και κατακριτέα, ποσο πιο  απαράδεχτη και κατακριτέα ειναι η ανταπόκρισης καθε αγνωμονος αμαρτωλού προς τον  Χριστο που για χάρη μας, άφησε την επουράνια δόξα του και πήρε την μορφή δούλου για να πληρώσει στον σταυρό την τιμωρια της δίκης  μας αμαρτίας ! (Φιλιπ 2:7-8)  ????
 Γιατί η Σωτηρία δεν εξασφαλιστηκε με  πληρωμή φθαρτών λύτρων.... αλλά με το ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΙΜΑ του Χριστου που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ σαν άμωμο αρνι (Α.Πετρου 1;18-19) αφού ο Θεός τον Χριστο που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΑΡΤΙΑ τον έκανε ΑΜΑΡΤΙΑ για μας ((ΙΛΑΣΤΗΡΙΟΝ=το μέσω ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ μας. Ρωμ 3;25) τον Αμνό  που σηκώνει  πανω του την δική μας αμαρτια)(Ιωαν 1:29)) με σκοπό να γίνουμε εμείς < οι μετανιωμενοι αμαρτωλοι που στον Χριστο δοθουμε>  ο καρπός της δικαιοσύνης του,ο καρπός  της αιματηρής του Θυσίας !!( Β. Κοριν. 5:20, Α. Πέτρου 2;24)Αμην!

Αδελφέ ο  σταυρωθείς  Χριστος  για να σε απαλλάξει απο τις αμαρτιες σου, και τη Αιώνια μετέπειτα τιμωρια  έκανε την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ,(Α.Πετρου 2:24) αν ομως δεν καταδεχτεις  Σωτήρα σου  να τον δεχτείς για την αγνωμοσύνη την ζημία ο ιδιος θα την υποστείς  !!!
Σου ευχομαι τον την ΘΥΣΙΑ του Χριστου να εκτιμήσεις και με μετάνοια και Ευγνωμοσύνη τον Χριστο Σωτήρα σου να τον Δεχτείς και στην Αιώνια Ζωή και εσυ να μπεις. Αμήν!

Εδάφια που φωνάζουν για την αγάπη του Πατρος και του Γιου για μας:

Γιατί ο Χριστός, παρ’ όλο που ήμασταν ακόμη ανίκανοι να κάνουμε το καλό, πέθανε για μας, τους ασεβείς ανθρώπους, στον προκαθορισμένο καιρό. 7Δύσκολα θα ’δινε κανείς τη ζωή του ακόμα και για ένα δίκαιο άνθρωπο. Ίσως αποφάσιζε κανείς να πεθάνει για κάποιον καλό άνθρωπο. 8Ο Θεός όμως ξεπερνώντας αυτά τα όρια έδειξε την αγάπη του για μας, γιατί ενώ εμείς ζούσαμε ακόμα στην αμαρτία, ο Χριστός έδωσε τη ζωή του για μας. 9(Ρωμ 5:6-9)
31Τι να προσθέσουμε σ’ αυτά; Όταν είναι ο Θεός με το μέρος μας, ποιος μπορεί να είναι εναντίον μας; 32Ο Θεός δεν λυπήθηκε ούτε το μονογενή του Υιό, αλλά τον παρέδωσε στο θάνατο για χάρη όλων μας. Δε θα μας δωρίσει, λοιπόν, μαζί μ’ αυτόν τα πάντα;(Ρωμ. 8:32)
Η αξία της αγάπης βρίσκεται στο γεγονός οτι δεν ειμαστε εμεις που αγαπήσαμε τον Θεό, αλλά οτι Αυτός μας ΑΓΑΠΗΣΕ και απέστειλε το Γιο του ως ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ μέσο για τις αμαρτιες μας !( Α.Ιωαννου 4:10)



No comments:

Post a Comment