Popular Posts

Wednesday 11 March 2015

ΟΤΑΝ Η ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΥ

Και ο Λόγος ενσαρκώθηκε και κατοίκησε ανάμεσά μας, και με θαυμασμό είδαμε τη δοξα του, μια δοξα  που, σαν μονογενής, την ειχε με τον πατέρα , ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ και ΑΛΗΘΕΙΑ !(Ιωαννης 1;14)
Την ΧΑΡΗ του Πατρός θα δεχτείς μονο οταν στον Χριστο ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζί» (Αποκάλυψη 3:20)
Γιατί ο Χριστος ειναι ο μόνος που στο σπίτι του Πατρος οδηγεί καθε αμαρτωλό που απ' αυτον εξαρτηθεί :«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δεν μπαίνει στον Παράδεισο, στο σπίτι του Πατρός> ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ "(Ιωάννης 14:6)

Όταν η χάρη του Θεού αγγίξει την Ζωή σου, τοτε θα διαπιστώσεις οτι ο Χριστός ειναι το Παν, ειναι η πηγή καθε ευλογίας, είναι Αυτός που βαπτίζει με το Αγιο Πνεύμα τον αμαρτωλό που με μετάνοια επιστρέφει σ' Αυτον, και του δίνει ενα καινούργιο Παρών την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που χωρίς αυτήν κανεις στον παράδεισο δεν θα μπει (Ιωάννης 3:3), ειναι τα λόγια του Χριστού προς τον θεοσεβή Νικόδημο και στον καθένα απο μας που επιθυμεί στην Βασιλεία του να μπει.
Ο Χριστός και μόνο αυτός ειναι η ΠΟΡΤΑ του παράδεισου (Ιωάννης 10:9) και οΧΙ άλλοι οι άλλες ουτε τα *καλά* μας έργα γιατι η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το δώρο της ΧΑΡΗΣ του σε καθε αμαρτωλό που τον  εμπιστευθεί  και απ' Αυτον εξαρτηθεί κι'ΟΧΙ ανταμοιβή «Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ έχετε ΣΩΘΕΙ μέσω πίστεως. Και Αυτο <η ΣΩΤΗΡΙΑ σας> ΔΕΝ είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικο σας. Είναι ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» (Εφεσιους 2:8-9) βεβαιώνει ο Λόγος του Θεού.

Αδελφέ μου δέξου τον Χριστό, και στην ΧΑΡΗ του Πατρός θα μπεις, απο το Αγιο Πνεύμα θα λάβεις το Καινούργιο σου Παρών την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ποτε δεν θα χαθείς. Αλλά χάρη στην ΧΑΡΗ του Θεού και του Χριστού θα ζεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment