Popular Posts

Friday 20 March 2015

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ

Από το ξύδι μπορείς να πάρεις γλυκό κρασί και από τα αγκάθια φρούτο ;
Μπορεί ο άνθρωπος μέσα απ'τον πόνο και την καταστροφή  την ευλογία του Θεού να βρει η πικραμένος θα χαθεί ;
Ο Θεός είναι αγάπη τονίζει το Ευαγγέλιο και τόσο ΑΓΑΠΗΣΕ ο Θεός τον κόσμο ώστε έστειλε τον Γιο του στον κόσμο «ως ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ μέσω για τις δίκες μας αμαρτίες ! (Α.Ιωάννου 4:9-10)» για να  μην χαθεί ο καθένας που θα πιστέψει σ' αυτόν.(Ιωάννης 3;16) και όλους μας καλεί στον ίδιο να τρέξουμε ανάπαυση να βρούμε,(Ματθαίος 11:28) αλλά εμείς στην πλειοψηφία μας τον ίδιο και το κάλεσμα του το αγνοούμε, εκτός κι' όταν συμφορές και πόνος την πόρτα μας κτυπήσει, τότε μακάριοι είναι αυτοί που όταν το αναπάντεχο κακό το σπιτικό τους και την Ζωή τους σκιάσει ζητήσουν τον Θεό, θυμηθούν  τον συμπονετικό και σπλαχνικό Χριστό που στον ίδιο τους καλεί να τρέξουν για να δροσιστούν και στην αιώνια Ζωή να μπουν :«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν από εκείνον που Πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωάννης 7:37)

Ο ΘΕΟΣ μας δεν θέλει κανείς να χαθεί αλλά όλοι να πιστέψουν στην ΑΛΉΘΕΙΑ στον ΧΡΙΣΤΟ και στην Ευλογιά του να μπουν !!(Α.Τιμοθεου 2:3)
Ο Θεός μέσα από την ζωή χρησιμοποιεί οτι *μπορεί* και τα ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ, κάθε ταραχή, πόνο, πόλεμο, πτώχευση, λοιμό, αρρώστια κι΄άλλη συμφορά για να μας προλάβει από την από την αιώνια απ' Αυτόν αποκοπή. «ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΑΝΙΟΜΑΣΤΑΝ σαν Πρόβατα, ο καθένας μας ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ το ΔΙΚΟ του ΔΡΟΜΟ» ( Ησαΐας 53:5-6), για να ευαισθητοποιήσει της καρδιάς μας την ακοή ώστε την προσφορά σωτηρίας του να την εκτιμήσουμε « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει. Όπως το λέγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν απο εκεινον που Πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωάννης 7:37) και την καρδιά μας να του ανοίξουμε ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε και στην ΑΙΩΜΙΑ Ζωή και εμείς να μπούμε . Αμην !!
Αυτό το εδάφιο δείχνει την Καρδιά του Θεου και  ΣΩΤΗΡΑ μας Χριστού για μας:«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ ... Πόσες φορές θέλησα να συνάξω τα παιδιά σου, όπως η κλώσα τα κλωσόπουλά της κάτω από τις φτερούγες της, αλλά εσείς δεν το θελήσατε!» (Λουκ. 13:34)
Ο ΘΕΟΣ μας δεν θέλει κανείς να χαθεί αλλά όλοι να πιστέψουν στην ΑΛΉΘΕΙΑ στον ΧΡΙΣΤΟ και στην Ευλογιά του να μπουν !!(Α. Τιμοθεου 2:3)

No comments:

Post a Comment