Popular Posts

Monday 30 March 2015

"ΚΥΡΙΕ ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΜΑ ΔΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ".


Φίλε/η μου ο Κύριος ειναι σπλαχνικός και συμπονετικός ειναι ο υποστηρικτής της χήρας και του ορφανού, και βοήθεια δίνει σε κάθε εξαντλημένο/η και τσακισμένο απο την Ζωή που θα σηκώσει τα χέρια του στον Ουρανό και βοήθεια του ζητήσει και του πει "Κύριε βοήθα με το έλεος σου να δω, την χάρη σου να γνωρίσω και την φτώχεια μου να αποχωριστώ".
Πολλές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που είχαν χάσει όλα, που αυτος που ζητιάνευε στον δρόμο ηταν καλύτερα απ' αυτούς και όμως δόξα στον Κύριο σήμερα και στέγη δίκη τους έχουν και ηλεκτρισμό, και σύντροφο στην ζωη, και ξέρουν οτι Θεός που τρέφει τα πουλιά του ουρανού ειναι παντα στο πλευρό τους Σωτήρας τους και σύντροφος τους.
" Κύριε σ'ευχαριστώ που θα με γλυτώσεις απο την φτώχεια που βρίσκομαι, και θα μου χαρίσεις το ανεκτίμητο δώρο της σωτηρίας σου" ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει σε κάθε χτυπημένο απο την Ζωή αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί.
 O ίδιος όταν το 1986 δυνατές φουρτούνες μας χτύπησαν στον Χριστό σήκωσα τα χέρια μου, και με βοήθησε, Οχι μόνο με πακέτα τροφές που λάβαμε τα Χριστούγεννα, Οχι μόνο ανοίγοντας μια πόρτα εργασίας που επι 23 χρόνια μας συντηρεί, αλλά και με την βεβαιότητα οτι είναι πάντα στο πλάι μου και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Μ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ !! (Εβραίους 13;5)

Φίλε μου κι'αδελφέ μου κανένας που τον Χριστό επικαλεσθεί που την βοήθεια του την ζητήσει και του πει " Κύριε βοήθα με το έλεος σου να δω, την χάρη σου να γνωρίσω και την φτώχεια μου να αποχωριστω" δεν θα μείνει στα κρύα του λουτρού. Αμήν.

No comments:

Post a Comment