Popular Posts

Tuesday 17 March 2015

ΚΥΡΙΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΑΜΕΛΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΖΩ

Γιατί τι θα κερδίσω, αν άλλα τριάντα χρόνια  ζήσω και μακριά σου για πάντα θα χαθώ ; Ποιο θα ήταν το όφελος αν κληρονομούσα εκατομμύρια  αποκτούσα μεγαλη επαγγελματικη επιτυχία  και μακριά σου ζούσα, μήπως  τα πλούτη του κόσμου θα μπορούσαν να συγκριθούν με την χαρά που  μου δίνεις, με την ασφάλεια που έμενα του εκ γενετής ανασφαλή με γεμίζεις ; Κύριε, τίποτε μα τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ευλογίες που μου έχεις δώσει. Το 1988 μ' ευλόγησες με το βάπτισμα του Αγίου σου Πνεύματος. Ποιον ευλόγησες Κύριε έναν ανασφαλή αδύνατο αμαρτωλό που προσπαθούσε μέσα απο την αμαρτία της Ζωής να ανακουφίσει τον πόνο της καρδιάς του. Σε δοξάζω Κύριε και σ'ευχαριστώ ΠΟΤΕ δεν θα σ'αφήσω, κι' ούτε μια στιγμή της Ζωής μου μακριά σου δεν θα ζήσω. Είμαι δικός σου για Πανταααααααα !!! 

Φίλοι μου, 
Δεν συγκρίνεται η Χάρη και η Ευλογία του να ζεις με τον  Χριστό με τίποτε στη Ζωή. 
Στην ανασφάλεια ζούσα στην σιγουριά όμως ζω, γιατί ο Χριστός ειναι στο πλευρό μου  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ μου και σύντροφος μου απο το 1988. Ο Χριστός μ' ευλόγησε και η γυναίκα μου Ινα ένδεκα μήνες μετά απο μένα τον εμπιστεύτηκε  μ'όλη της την καρδιά.Την φουρτούνα και πόνους που περάσαμε τα τρία πρώτα χρόνια μας στον Καναδά  οταν η Χριστίνα η μεγάλη μας κόρη στα δεκατρία της έπαθε σχιζοφρένεια, χάρη στον Χριστό τους ξεπεράσαμε και ζούμε γεμάτοι ελπίδα οτι την Ευλογία του που ΔΕΝ μας ΑΞΙΖΕΙ θα την δούμε. Και τι ευλογία απο τον Χριστό  δεν είδαμε; Ολες μας οι κόρες στον δικό τους καιρό  πίστεψαν στον Χριστό και ζουν με δυνατή πίστη σ'Αυτον !. 
Τα πάντα τα χρωστάω στον Κύριο, την υγεία μου και καθε μέρα της Ζωής μου. Το 1989 έπαθα συγκοπή καρδίας στην εντατική. Δόξα στον Κύριο μου Ζω !! 
Αμέτρητες είναι οι ευλογίες του Κυρίου που εχω ζήσει, αλλά αν μιλήσω θα ήταν σαν να καυχηθώ γι'αυτό άλλο τίποτε δεν θα πω πάρα μονο ότι υπήρχε μια μεγάλη τρύπα στην καρδιά μου, πόνους που έσερνα από παιδί και  που τίποτε στη πρώην μου Ζωή  δεν μπόρεσε αυτή την τρύπα να την κλείσει παρα μόνο ο ΣΩΤΗΡΑΣ και ΚΥΡΙΟΣ μου ο Ιησούς Χριστός που σ' Αυτόν τα Πάντα τα χρωστώ, και γι'αυτόν Θέλω να ζω το όνομα του να δοξολογώ. Αμήν! 
Αδελφέ/η  μου σου ΕΥΧΟΜΑΙ 
τον Κύριο Ιησού Χριστό να τον εμπιστευτείς  Σωτήρα σου να τον δεχτείς  και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσυ  να μπεις !  Να είναι πάντα στο Πλευρό σου  Κύριος και ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ σου !!! 
Ποτέ να μην Σ' αφήσει 
με ΧΑΡΑ να σε γεμίσει και μέσα απ' όλες τις φουρτούνες της Ζωής Δυνατό κι' ακλόνητο να  σε κρατήσει !!!
Την Χάρη του, το Έλεος την δύναμη του 
Σ' εσένα και στην Οικογένεια σου Όλη να   σου την  δείξει και τ'όνομα  του τ Άγιο μέσα από την πιστότητα σου να το τιμήσει !
Την κάθε καλή Ευχή σου 
να την απαντήσει κι' όλες  τις ήμερες της Ζωής σου να σε ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment