Popular Posts

Friday 6 March 2015

ΟΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ !

Εγώ ποτε δεν γνώρισα 
τον πόνο ν'απαλύνω 
παρα όταν ήρθα στον Χριστό 

την Χάρη του να ΑΣΠΑΣΤΩ
αρχές του ογδόντα οχτώ !!!

Η επιτακτική ανάγκη να εξασφαλίζω στην πεντάμηνο σαιζόν του 1979 με 83 στην καφετέρια μου στην Πάτμο ενα *καλο* εισόδημα, ζευγαρωμένη με το άγχος μου και την πιέσεις της δουλείας έκαναν έμενα και την σύζυγο μου Ινα μετά χαράς να δεχτούμε την πρόσκληση του βιομηχάνου πεθερού απο τον Καναδά.
Οι προοπτικές ήταν εξαιρετικές θα ήμουν ο αντιπρόσωπός και προμηθευτής των τζακιών μεγάλης θερμικής απόδοσης σ' ολη την βρετανική Κολομβία. Θα τρώγαμε οπως έλεγε και ο Χαρυ Κλυν με χρυσά κουτάλια !!! χα χα
Όταν όμως μας κτύπησαν τα κύματα της πραγματικότητας, της ζωης που άσχετα με τις καλύτερες μας προσπάθειες μας λύγισαν, τοτε δόξα στον Κύριο γιατί σήκωσα τα χέρια σου στον Κύριο και του ζήτησα αν υπάρχει να μας βοηθήσει.
Αυτό είναι το προοίμιο της δεύτερης μου Ζωής, της ευλογημένη με τον Χριστό στο πλευρό μου σωτήρα μου και σύντροφο μου Ζωής. Στον Καναδά την οικογενειακή θαλπωρή που ελπίζαμε να βρούμε δεν την βρήκαμε. Τα εξαιρετικά τζάκια της βιομηχανίας του στο Βανκούβερ λόγο φθηνότερων εισαγωγών απο την Αμερική δε πουλιοντουσαν. Σε λιγότερο απο δυο Χρόνια απο την άφιξη μας στον τόπο της επαγγελίας, ήμουν χωρίς εργασία, η μεγάλη μου κόρη η Χριστίνα τότε μόλις 12 χρονών παρουσίαζε τελείως παράξενη συμπεριφορά και αποδείχτηκε οτι ειχε σχιζοφρένεια, κι'εγώ μόλις σαράντα με στένωση καρδιακής αρτηρίας.

Όταν ολα σου έρθουν ανάποδα, μακάριος θα είσαι αν τον Κυριο ζητήσεις μ' ολη σου την καρδιά γιατι τότε θα τον βρεις και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπεις όταν με την καρδιά σου τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ. Τότε το 1986 βρέθηκε στα χέρια μου μια μικρή Αγία γραφή, απ' αυτές που έχουν στα δωμάτια των ξενοδοχείων και διαβάζοντας, καταβροχθίζοντας καθημερινώς τον λόγο του Θεού, τις αξιόπιστες υποσχέσεις του Χριστού « Ελάτε σε μένα ολοι εσεις που είστε βαριά φορτωμένοι κι' ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ» η καρδιά μου άλλαξε, κελάηδησε απο χαρά όταν διαπίστωσα την ΧΑΡΗ το ΕΛΕΟΣ και την ΔΥΝΑΜΗ του Χριστού να εκπληρώνει κάθε του υπόσχεση.
Τότε αρχές του ογδόντα οχτώ άνοιξα διάπλατα την καρδιά μου και Κύριο και Σωτήρα μου τον δέχτηκα. Απο τότε στην χάρη του είμαι γερά στερεωμένος και ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΙΑ η ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ της Ζωής δεν θα με μετακινήσουν, αλλα μέσα απο ολα θα βγαίνω ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΗΣ, οχι γιατί εγώ είμαι κάτι, αλλα γιατί ο ΚΥΡΙΟΣ μου είναι το ΠΑΝ, είναι Αυτός που συγκρατεί το σύμπαν με την δύναμη του Λόγου του, και που το Άγιο Πνεύμα το μέσα μου με βεβαιώνει τον αξιόπιστο λογο του «ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΚΑΤΑΛΕΙΨΩ»(Εβραίους 13:5) και αυτή η υπόσχεσης του αδελφέ/η μου είναι και για σένα για τον καθένα που οταν μηδενιστεί, επειδή απο τα κύματα της Ζωής έχει κτυπηθεί από τον Χριστό θα ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ θα ΓΑΝΤΖΩΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!!(Ιωάννης 1:12-13, 3:16,5:24,6:35,7:37,10:9,14:23,Αποκάλυψη 3:20) Αμην!!!

No comments:

Post a Comment