Popular Posts

Tuesday 10 March 2015

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ;

Είναι εύκολο να λέμε σε κάποιον η κάποια οτι τον η την  αγαπάμε, αλλά οταν βρεθούμε σε κάποια συντροφιά να μην τολμάμε  να δηλώνουμε τον δεσμό που έχουμε μ'αυτόν η μ'αυτήν που  λέμε ποσο πολύ την/ον αγαπάμε.Και ακόμα πιο παράξενο ειναι οταν λέμε οτι αγαπάμε τον Χριστό αλλά δεν καταδέχομεθα  ν'ανοίξουμε την καρδιά μας και ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε !!
Τι είδους αγάπη ειναι αυτή, αν αυτήν η αυτόν που ΑΓΑΠΩ μακριά απο την καρδία μου την η τον κρατώ ;
Αν Αγαπάς τον Χριστό του δίνεις  την καρδιά σου, και τον ακολουθείς και δεν θα το κρατάς κρυφό σαν να είναι προσβλητικό, σαν να είναι ένας ακατάλληλος δεσμός, άλλα σ' όλους με χαρά  γνωστοποιείς τον δεσμό που έχεις με τον Χριστο τον ΣΩΤΗΡΑ σου ΘΕΟ !!

"Κύριε Ιησού Θα ήθελα πολύ να είμαι στο κέντρο της δράσης, και  να έχω το θάρρος να στέκομαι για σένα και το όνομα σου να ομολογώ όπου κι'αν βρεθώ." Είναι η προσευχή του Πιστού που τον Χριστό μ'ολη του την καρδιά τον αγαπά.  !!
"Κύριε Ιησού Χριστέ Σωτήρα μου θα σε δεχτώ, και το όνομά σου θα ομολογώ όπου κι'αν σταθώ" Είναι το προνόμιο κάθε πιστού παιδιού του Κυρίου, που απο τον Κύριο εχει σωθεί και  γεμάτος/η ευγνωμοσύνη και χαρά  ζει. Αμήν!!

Lord Jesus I would love to be in the middle of the action, I would love to stand for you and confess you as my Saviour", is the prayer of the Child of God of everyone who loves the Lord. Amen 

No comments:

Post a Comment