Popular Posts

Saturday 7 March 2015

ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ

Ο Χριστός ειναι ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ των βασιλέων και Ο ΚΥΡΙΟΣ των κυρίων, ο μόνος αξιος κάθε τιμής και προσκύνησης,  η Πόρτα των προβάτων ( Ιωανης 10;7,9) ο Άρτος της Ζωής(Ιωαννης 6;48) Αυτος που δίνει  νερό Ζωής αιώνιας (Ιωαν 4;14, 7:37) η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ (Ιωαν 11;25) το φως που φέγγει στο σκοτάδι, η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ της ΔΟΞΑΣ του Θεου και ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ της φύσης του  Πατρός,(Εβραίους 1:3) που όλοι οι άγγελοι του Θεου τον προσκυνούν τον Υμνούν και δοξολογούν. (Εβραίους 1;6, Αποκάλυψη 5;11-14)  ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ (Ιωάννης 14:6) 

Τον Χριστό ακολούθησαν οι Απόστολοι,  έπλυνε με δάκρυα μετάνοιας τα πόδια του η Μαρία η Μαγδαληνή, δόξασαν οι θεραπευμένοι τυφλοί, λεπροί και κουλοί, για την ΣΩΤΗΡΙΑ του τον εμπιστεύτηκαν ο Κορνήλιος, ο Εκατόνταρχος, ο δεσμοφύλαξ και άλλοι πολλοί, και  κι'αν επιθυμείς και εσυ στη ευλογία του να μπεις πρέπει κι'εσυ  προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς ! (Ιωάννης 1;12-13) 

Οι ήρωες της πίστεως τον Χριστό ακολούθησαν μ'όλη τους την καρδιά, και οι μελλοντικοί  ήρωες της πίστεως είναι αυτοί που θα ανοίξουν διάπλατα της καρδιά τους και Σωτήρα τους θα τον δεχτούν. Αυτούς ο Χριστός με τ' Άγιο Πνεύμα του θα τους βαπτίσει, και αυτούς θα φωτίζει και καθοδηγεί κάθε μέρα της Ζωής τους !!! 
"Ποτέ δεν θα κατορθώσω να γίνω ο ήρωας της πίστεως που τόσο πολυ επιθυμώ, εκτος κι' αν ανοίξω την καρδιά μου και τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ μου δεχτώ" Είναι λογικό συμπέρασμα  οτι εκείνος/η που ενώ επιθυμεί τον  Χριστό να εκπροσωπεί αλλά διστάζει να του ανοίξει την καρδιά του, δεν θα γίνει ποτε του ήρωας της πίστης .  
Φιλε μου ποτε δεν θα κατορθώσεις να γίνεις ήρωας της πίστης, εκτος κι'αν με πίστη ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς !! 
Μονο οταν  με ΠΙΣΤΗ στον Χριστό  δοθείς, απο το Αγιο Πνευμα του θα βαπτιστείς, και τότε σαν  πρώτο γεννηθείς άνωθεν ήρωας της Πίστης  την χάρη του ΣΩΤΗΡΑ σου  με χαρά σ'όλους θα διαλαλεί οτι ήσουν χαμένος/η και σ' ΈΣΩΣΕ ο ΚΥΡΙΟΣ σου ο ΣΩΤΗΡΑΣ ο ΧΡΙΣΤΟΣ σου. ΑΜΗΝ!

No comments:

Post a Comment