Popular Posts

Monday 9 March 2015

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΚYΕΙ.

Ο Θεός είναι ΑΓΑΠΗ μας λέει ο Απόστολος Ιωάννης, και το γεγονός μέσω του οποίου φανερώθηκε η αγάπη του θεού σε μας είναι οτι τον Γιο του τον μονογενή ΕΣΤΕΙΛΕ στον κόσμο ώστε ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΟΝ !! ( Α.Ιωάννου 4:8-9)
Το ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΗ Σ'ΑΥΤΟΝ είναι πολύ περισσότερο από το να μάθουμε απ΄Αυτόν γιατί αυτό που μας έλειπε δεν ήταν μόνο η γνώσης της Ευσέβειας και της Άγιας συμπεριφοράς αφού ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ (Εφεσιους 2;1-3) αλλά μας έλειπε το *οξυγόνο* της Ζωής, το ΠΝΕΥΜΑ που ο Χριστός βαπτίζει τα πιστά του Παιδιά και τους δίνει την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ (Ιωαννης 6:63), το *ΖΩΝΤΑΝΟ* νερό που λαμβάνει ο καθε διψασμένος που έρχεται στον Χριστό ! ( Ιωάννης 7:37)
Και αυτό, το οτι έστειλε Ο ΘΕΟΣ τον Γιο του τον μονογενή για να φορτωθεί πάνω του την δική μας αμαρτία, να ΠΛΗΡΩΣΕΙ τα ΛΥΤΡΑ της δίκης μας αμαρτίας « Παραδόθηκε σε θάνατο για την δική μας αμαρτία»(Ρωμαίους 4:25) είναι η το αποδεικτικό της αγάπης οτι ο Θεός μας ΑΓΑΠΗΣΕ τοσο ΠΟΛΥ τον κόσμο ωστε ΠΡΟΦΕΡΕ τον Γιο του τον Μονογενή για να μην χαθεί ο καθένας που πιστεύει σ' αυτόν , αλλά να έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!»(Ιωάννης 3;16)

Ναι, φίλοι μου η ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΘΕΟΥ  ΠΑΝΤΑ ΕΛΚYΕΙ , πάντα σιγοψιθυρίζει στην καρδιά του αμαρτωλού, και τον καλεί να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ με μετάνοια στον ΧΡΙΣΤΟ και να λάβει Αιώνια μαζί του Ζωή, γιατί ο Χριστός είναι η πηγή του *Ζωντανού* νερού που δροσιζει Αιώνια την ψυχή και χαρίζει στον αμαρτωλό που θα πιστέψει σ' Αυτόν ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. ΑΜΗΝ !!!
" Όποιος έρθει σε μένα, ποτε δεν θα πεινάσει, και οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ !" είναι η αξιόπιστη υπόσχεση του Χριστού σε κάθε αμαρτωλό που Σωτήρα του τον δεχτεί !!

Εύχομαι κι'εσυ ν' ανοίξεις διάπλατα την καρδιά σου και τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment