Popular Posts

Wednesday 18 March 2015

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ “Ύψωσε το δάχτυλο σου στην Γερμανία και πες τους"

Γιατί όταν λες στο ακροατήριο σου « Ύψωσε η Χώσε  το δάχτυλο σου στην Γερμανία» όπως είπε ο Βαρουφακης στο φεστιβάλ του 2013 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας αυτό είναι μεγάλη προσβολή που αντίσταση και έχθρα προκαλεί.
Από το πως συμπεριφέρεσαι εξαρτάται την απάντηση που θα πάρεις, και αν τους άλλους προσβάλλεις και υποτιμάς σίγουρα καμία υποστήριξη δεν θα βρεις.
Όταν  γεμίζεις την καρδιά σου με μίσος από το στόμα σου θα βγει. Και τότε στο Ζάγκρεμπ αυτά ήταν τα λόγια του Βαρουφακη «STICK THE FINGER TO GERMANY AND SAY=Ύψωσε το δάχτυλο σου στην Γερμανία και πες τους» δηλαδή στείλε τους  στον α.....!!

Όποιος αγαπά τους άλλους να προκαλεί σε κίνδυνο  τον εαυτό του, την οικογένεια του εκθέτει, και αν είναι πολιτικός το έθνος του οδηγεί, και δεν είναι κατάλληλος για την πολιτική.

" Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρησε μας για τις ανομίες μας, για τις προσβολές και βρισιές που είπαμε σε βάρος άλλων λαών και εθνών, πλύνε μας Κύριε απ'αυτήν την αδικία που προσβάλαμε την Γερμανία, και χάρισε μας την δική σου Προστασία και Ευλογία" Aμην.

 Από την συνέντευξη του Βαρουφακη στο Ζάγκρεμπ https://www.youtube.com/watch?v=MEUWxNifJJ8 και πήγαινε στο σημείο 40:31

No comments:

Post a Comment