Popular Posts

Tuesday 3 March 2015

ΜΗΝ ΞΕΛΟΓΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ (ΙΩΑΝΝΗς 5:11-12)

Δεν  υπάρχει ποιο απεχθής πράξης απο την Αποπλάνηση. Γιατι η αποπλάνησης η η ΠΛΑΝΗ αν και στην έκφραση της δεν ειναι καθόλου ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ η ΕΧΘΡΙΚΗ, και αρχικώς φαίνεται ωφέλιμη ειναι καταστροφική. 
Πλάνη φίλε είναι το ΞΕΛΟΓΙΑΣΜΑ, και το   ξελόγιασμα πόνο και κατακρεούργηση καρδιάς προξενεί, αλλά αν το ΞΕΓΕΛΑΣΜΑ ειναι Θρησκευτικό τότε στην  Απώλεια και  καταστροφή οδηγει . Γιατί οταν ο αμαρτωλός που τα λογια του Χριστου « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28)  τα ΑΨΗΦΑ  και σ'  άλλους κι' άλλες τρέχει βοήθεια να ζητά ανακούφιση δεν θα βρει αλλά μακριά του θα χαθεί  εκτός κι' αν μετανοήσει και συγχώρεση απο τον ίδιο ζητήσει. 
Αδελφια μου η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ και κανένας Άγιος δεν μπορεί να μας την μεταδώσει, και ούτε με δικά μας έργα και αγώνα μπορούμε να την εξασφαλίσουμε αλλά μόνο με γνήσια ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ στον ΧΡΙΣΤΟ. Η ΠΙΣΤΗΣ η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Χριστό είναι αυτή που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον αμαρτωλό.(Ρωμαιους 3;23-25) και κανένα δικό μας έργο.
ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.(Ρωμαίους 5;1) μας βεβαιώνει ο Απόστολος Παύλος και εννοεί την  καρδιακή προσωπική μας Πιστη, δηλαδη την προσωπική μας ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Χριστό κι'ΟΧΙ την εθνική κληρονομημένη  μας πίστη.
«Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ μέσω πίστεως. Και Αυτό <η ΣΩΤΗΡΙΑ σας> ΔΕΝ είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικο σας. Είναι ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ» (Εφεσιους 2:8-9) βεβαιώνει ο Λόγος του Θεού χωρίς ν'αφήσει κανένα ΠΕΡΙΘΏΡΙΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ για προσωπικό καύχημα.

Αδελφέ μου  ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα σου Χαρίσει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ αν μ' ολη σου την ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ  και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς. Τον Χριστό όλοι οι γνήσιοι Άγιοι και οι Απόστολοι Εμπιστεύτηκαν και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του μπήκαν, εμπιστευσου τον και εσυ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσύ θα μπεις.Αμήν!   

No comments:

Post a Comment