Popular Posts

Sunday 15 March 2015

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ Η ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΑΙΩΝΙΑ. (ΨΑΛΜΟΣ 117:2)

Η Αγάπη του Χριστού
μου γεμίζει την καρδιά
την γεμίζει μ' ΕΛΠΙΔΑ
Μ' Ελπίδα και ΧΑΡΑ

Ότι  μια μέρα θα ζήσω
για ΠΑΝΤΑ με τον Χριστο
και ποτε δεν θα αφήσω
τον Χριστό μου που ΑΓΑΠΩ,

Και τον Ίδιο θα ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ
μια μέρα στον Ουρανό !!!
Είναι η ομολογία μου, και εύχομαι η βεβαιότητα καθε μετανοιωμένου/ης αμαρτωλού που ΑΓΑΠΑ τον Χριστό και δεν δίστασε να απαντήσει το κάλεσμα του(Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3:20) και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί !!

Πολύτιμη ψυχη, 
Η Αγάπη του Χριστού 
είναι ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ !!!! 
Ποτέ δεν μας αφήνει 
Ούτε μια Ζωής στιγμή!!!

Και ποτε δεν θα αφήσει ούτε θα εγκαταλείψει (Εβραίους 13:5) αυτόν η αυτήν που  με μετάνοια επιστρέψει στον ιδιο, που του ανοίξει την καρδιά του/ης και του παραδώσει  το τιμόνι της Ζωής του/ης.«Αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ , αυτόν, ΟΧΙ, δε θα τον αποδιώξω»(Ιωάννης 7;37)  πάντα μαζί του/ης θα μένει και θα μπαίνει  και θα βγαίνει και θα  ΒΡΙΣΚΕΙ ΒΟΣΚΗ (Ιωάννης 10;9)  και μέσα απο όλες τις τρικυμίες της Ζωής θα είναι στο ΠΛΕΥΡΟ του/ης να τον προστατεύει να τον καθοδηγεί, και μέσα απ' ολα τα αναπάντεχα της Ζωής να τον/ην ΒΓΑΖΕΙ ΝΙΚΗΤΗ/τρια  !!(Ρωμαίους 8:37)

Για εκείνους που Αγαπάνε τον Χριστό, για  τους Χριστιανούς στην ΟΥΣΙΑ κι' ΟΧΙ απλώς της ταυτότητας, έχει γραφτεί αυτή η υπόσχεσης :  «Μπορεί τάχα η μάνα το βρέφος της να λησμονήσει, και να μην δείξει την αγάπη της στο σπλάχνο της που γέννησε; Μα αν ακόμα η εκείνες λησμονήσουν, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ»(Ησαΐας 49:15) Σ'όλους λέει :«Αν πεθάναμε μαζί του <αν δηλαδή τον ακολουθούσαμε όλες της ήμερες της ζωής μας > μαζί του επίσης θα ζήσουμε. Αν υπομενουμε < και παραμένουμε δικοί του> μαζί του θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΜΕ !! Αν τον αρνούμαστε <αν απλώς είμαστε ονομαστικοί Χριστιανοί, και Οχι συνειδητοί, της καρδιάς που τον αγαπά και τον ακολουθεί> θα μας απαρνηθεί κι εκείνος. Κι αν εμείς όμως απιστουμε, ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ!» (Β.Τιμοθεου 2:11) Δεν θα εγκαταλείψει ο Κύριος το πιστό του παιδί που παρασύρθηκε κάποια στιγμή από την αίγλη και την ρηχής φαντασμαγορικής Ζωής. «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ !!!»(Β.Τιμοθεου 2:11)

Ο Κύριος υπόσχεται ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ (Ψαλμός 117:2,136:1,100:5 107:1, 118:1) σ' αυτον η  σ αυτην  που τον βάλει πρώτο στην καρδιά του, καρδιά της κι' αποφασίζει να τον ακολουθεί «Δεν θα σ' αφήσω και δεν θα σ' εγκαταλείψω»(Εβραίους 13:5) Αν ακόμα και η μητέρα σου σε λησμονήσει ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ σε ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ (Ησαΐας 49:15)

"Θα σ' αγαπώ για πάντα" λέει ο Κύριος σ' αυτόν/η που θα τον ακολουθεί!  
Πολύτιμη Ψυχή,
Άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Γιου θα μπεις και από το Άγιο του Πνεύμα θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς, και μετα θάνατο στον Παράδεισο θα μπεις. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment