Popular Posts

Wednesday 4 March 2015

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΨΥΧΗ

ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ , (Α.Ιωάννου 1;7) και ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι Αυτός που έχυσε το τίμιο Αίμα του για να πληρώσει τα ΛΥΤΡΑ και την ΤΙΜΩΡΙΑ της δικής μας αμαρτίας, ώστε όποιος μετανοιωμένος αμαρτωλός επιστρέψει σ' Αυτόν και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί, δεν θα κριθεί αλλά θα έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !!!

 Άνδρες στην ιστορία τυφλωμένοι από την επιτυχία τους απέρριψαν τους ισχυρισμούς του Ιησού οτι είναι ο Υιός του Θεού, ο μόνος που μπορεί να ΣΩΣΕΙ τον χαμένο και να τον καθαρίσει απο καθε αμαρτία. Αυτός είναι ο Αμνός του Θεού που σηκώνει την αμαρτια του κόσμου,(Ιωαννης 1;29) ειναι η μαρτυρία του Ιωάννη του θεολόγου.
 « Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ο ιδιος στο ΣΩΜΑ του τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ πάνω στον σταυρό , έτσι που να  ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ απο τις αμαρτιες και να ΖΗΣΟΥΜΕ για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!»(Α.Πετρου2:24) Χάρη στου Χριστου την ΠΛΗΓΗ -την σταυρική Θυσία- οσοι τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν δεν θα κριθούν, αλλά  στην αιώνια Ζωή θα μπουν !!( Ιωάννης 1;12-13, 3;16)
Δυστυχώς ομως η Σωτηριακη Αλήθεια οτι μονο ο Χριστός χάρη στο τίμιο Αίμα που έχυσε στον σταυρό ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ απ'όλες τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ καθε μετανιωμένο αμαρτωλό που με πίστη επιστρέψει σ' Αυτόν παραγκωνίσθηκε απο το ΙΕΡΑΤΕΙΟ που υπόσχεται ΑΙΩΝΙΑ στον παράδεισο Ζωή καθε αδιάφορου αμαρτωλού χάρη στην νεκρώσιμη Τελετή, Προσευχη/διαταγη ; << ΚΥΡΙΕ ο Θεος ημων...ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΝ αυτω δι' ΕΜΟΥ .... Ναι Κύριε ο Θεος ημων ..(εδω διατάζεται ο Θεος) ΛΥΣΟΝ τον κοιμηθέντα δουλον σου ( δείνα) του Ψυχικού και σωματικού αμαρτήματος και εστω συγκεχωρημενος και εν τω νυν και εν τω μελλοντι > !!

 Αδέλφια μου, μην στηρίζεται την πίστη σας στην άγνοια, στην αφέλεια, ούτε στην θρησκευτική υπεροψία. Αυτή την προσευχή διάβασαν και στην γιαγιάκα μου την Κατερίνα και τον πατέρα μου τον Ζήνων . Αδέλφια η ΑΛΗΘΕΙΑ και ο πόνος είναι πικρός να γνωρίζεις οτι δυστυχώς ο αποχωρήσας  φίλος η αδελφός μακριά έχει αποκλειστεί επειδή ΠΟΤΕ κανείς δεν του είχε πει οτι αν τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του δεν τον δεχτεί ασυγχώρητος/η  μένει και στον τόπο βασάνων ΑΙΩΝΙΑ δυστυχώς, θα Ζει !!

Πολύτιμε Ζωντανέ φίλε μου, τώρα που είσαι εν ΖΩΗ ελα στον Χριστό που σε καλεί ΣΩΤΗΡΙΑ να σου Δώσει και ΑΙΩΝΙΑ μ'αυτόν Ζωη. Ελα, τρέξε στον Χριστό που σ' ΑΓΑΠΑ και ειναι ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να σε καθαρίσει απο ΟΛΕΣ σου τις αμαρτίες και να σου Χαρίσει την Αιώνια στον Παράδεισο Ζωη. Αμην. Γιατι εκείνος θεληματικά ΑΡΝΕΙΤΕ την Προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού να δεχτεί (Ματθαιος 11:28, Αποκάλυψης 3;20) και που ΘΕΩΡΕΙ όμοιό με το αίμα των άλλων ανθρώπων το αίμα του Χριστού δεν απομένει πια καμία θυσία για την αμαρτία του !!(Εβραιους 10:26,29)

 Πολύτιμη Ψυχή, η ΑΓΑΠΗ του Χριστού ειναι ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ καθε αμαρτωλή ψυχή, Ελα σήμερα στον Χριστό, άνοιξε σήμερα την καρδιά σου στον Χριστό, και συμφιλιώσου για πάντα με τον Θεο. Σου εύχομαι σήμερα στον Χριστό να δοθείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του και εσυ να μπεις. Αμην!!

No comments:

Post a Comment