Popular Posts

Sunday 1 March 2015

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Φίλε μου επέτρεψε μου να σου μεταδώσω ενα μήνυμα Αιωνίου Ζωής.
Όταν κλείνεις την καρδιά σου στον Χριστό, κλείνεις την καρδιά σου στον ΘΕΟ, γιατί ΘΕΟΣ και Κύριος είναι ο Ιησούς  Χριστός (Ιωαννης 1:1-3,Φιλιπ.2:5-8,Κολοσσαεις1;15-17) Ο Χριστός ειναι η πηγή της Ζωής κι' αυτός που συγκρατεί με την δύναμη του λόγου του ολο το ΣΥΜΠΑΝ , κι' ΟΧΙ Θεουλης αλλά Αυτός που  ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ και που ΠΡΟΚΕΙΤΕ να ΕΡΘΕΙ και κάθε μάτι θα τον δει !!(Αποκ 1;7-8)
Και όταν κλείνεις την καρδιά σου στον ΘΕΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ είσαι ΑΘΕΟΣ και στην βασιλεία του δεν θα μπεις αλλά μακριά του θα χαθείς.
Η χαρμόσυνη αγγελία πάντως είναι οτι ο ΘΕΟΣ πότε του δεν μπορεί την ΑΓΑΠΗ του να μην δώσει σ' αυτούς που τον Αγαπούν και τον τιμούν. Αυτοί που τον ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ Αγαπούν και τον ΤΙΜΟΥΝ ποτε δεν θα χαθούν,(Ιωάννης 10;27,14;230 γιατί Σωτήρας τους, προστάτης του και σύντροφος τους ειναι ο ίδιος ο Θεός τους ο Παντοδύναμος πανταχού παρών επι Γης Θεός Κύριος Ιησούς Χριστός !!

Ο Χριστός είναι ο ΠΑΝΤΑ ΣΩΖΟΣ !!! 
Οχι Αυτός που Σώζει όλους τους αμαρτωλούς  αν κι' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ- αφού οικειοθελώς ήρθε κάτω στην γη να σταυρωθεί για να  φορτωθεί πάνω του τις ΔΙΚΕΣ τους- μας- ΑΜΑΡΤΙΕΣ, (Ιωάννης 3:16-18,Α.Πετρου 2;24)- αλλά που ΣΩΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ όλους τους αμαρτωλούς  που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και τον ΤΙΜΟΥΝ !!!
  

Είναι η Πηγή της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και της Αιωνίου Ζωής « Από κανέναν άλλο δεν μπορεί να προέλθει η σωτηρία ούτε υπάρχει άλλο Πρόσωπο -εκτός του Ιησού Χριστού- κάτω απο τον ουρανό με το οποίο μπορούμε να σωθούμε.(Πράξεις 4:12) Το Άλφα και το Ωμέγα που ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ αυτούς που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και τον ΤΙΜΟΥΝ κι'οχι τους Άθεους η τους θρησκόληπτους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που ενω φωνάζουν οτι ειναι Χριστιανοί ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να του ανοίξουν την καρδιά τους και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους  να τον δεχτούν !!

"Θα ήταν καλύτερα να μην Ζω, παρα τον Χριστό να απαρνηθω." Λέει κάθε γνήσιο πιστό παιδί του Κυρίου που την Χάρη του και το Έλεος του εχει γνωρίσει !!!
Αδελφέ/η μου σου εύχομαι στον Χριστο που ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ εκείνους που τον ΑΓΑΠΟΥΝ και τον ΤΙΜΟΥΝ, την καρδία σου χωρίς δισταγμό να του την δόσεις, να του δοθείς και να αρχίσεις με χαρά ολες τις ήμερες της Ζωής σου να τον υπακούεις και να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. Αμήν!!

"Χριστέ μου, σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδιά μου και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ της ήμερες της Ζωής μου. Μετανοώ που μακριά σου ζούσα όλο αυτόν τον καιρό, και σήμερα σου ΔΙΝΟΜΑΙ σου Παραδίνομαι, και προσεύχομαι το ΘΕΛΗΜΑ σου να γίνει στη Ζωή μου. Είμαι δικός/ια σου." 

No comments:

Post a Comment