Popular Posts

Thursday 5 March 2015

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ;

Κύριε Ιησού Χριστέ ΔΩΣΕ μου να ΚΑΤΑΛΑΒΩ απο ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ ; 
Yστερα... είδα ενα μεγάλο πλήθος -που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ- από κάθε ΕΘΝΟΣ και από ΟΛΕΣ τις ΦΥΛΕΣ και τους ΛΑΟΥΣ και τις ΓΛΩΣΣΕΣ, οι όποιοι στέκονταν μπροστά στο ΘΡΟΝΟ και μπροστά στο ΑΡΝΙ (στον Χριστό) ντυμένοι με λευκές στολές και με φοινικοκλαδα στα χέρια τους , κι ΕΚΡΑΖΑΝ με δυνατή φωνή και έλεγαν : "Η  ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΝΙ"(Αποκάλυψης 7:10)
Και ξανά ο αψευδής λόγος του Κυρίου μας βεβαιώνει οτι η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ απο την Εκκλησία ούτε  και την μεταβιβάζει αλλά ο ΧΡΙΣΤΟΣ την δίνει σε κάθε αμαρτωλό που με πίστη επιστρέψει σ' Αυτόν και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί !! (Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1;12-13)
«ΑΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ να ΠΑΡΕΙΣ το βιβλίο  και να ΑΝΟΙΞΕΙΣ  τις σφραγιδες του, γιατι ΣΦΑΧΤΗΚΕΣ και με το αιμα σου μας ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΣ για τον Θεο, απο καθε ΦΥΛΗ και ΓΛΩΣΣΑ και ΛΑΟ και ΕΘΝΟΣ !!!»(Αποκάλυψης 5:9) είναι ο ύμνος/ομολογία   που  ψέλνουν στον Χριστό οι είκοσί τέσσερις πρεσβύτεροι !!!

Αλληλούια ! Η ΣΩΤΗΡΙΑ και η ΔΟΞΑ και η ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΟΙΚΟΥΝ στον ΚΥΡΙΟ μας.(Αποκάλυψη 19:1) και ΔΕΝ την έχει ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ σε κανένα, αλλά ο ιδιος ΣΩΖΕΙ στο ΠΑΝΤΕΛΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (Εβραίους 7:25) καθε ταπεινό αμαρτωλό που απαντήσει το κάλεσμα του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)

Αδελφέ/η μου, σου εύχομαι χωρίς δισταγμό το κάλεσμα του ΣΩΤΗΡΑ μας  ΧΡΙΣΤΟΥ να απαντήσεις, Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου με μετάνοια στην καρδία σου να τον Καλωσορίσεις, και στη Ευλογία του Πατρός, του Γιου και του Αγίου Πνεύματος και εσύ θα μπεις, θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ!!!(Ιωάννης 1:12-13,3:16,10:9,27,28.)

Ο Χριστός ΕΠΙΔΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ εχει ΑΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗ την ΙΕΡΟΣΥΝΗ. Γι' αυτό και ΕΧΕΙ τη δύναμη να ΣΩΖΕΙ για ΠΑΝΤΑ όσους ΜΕΣΩ Αυτού ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στον Θεο, αφού ΖΕΙ ΠΑΝΟΤΕ να ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ γι'αυτούς !!(Εβραίους 7:25) 

No comments:

Post a Comment