Popular Posts

Monday 2 January 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Τι είναι κρίμα ;
Κρίμα είναι να ζήσεις ολη σου τη ζωή σαν Χριστιανός και στον παράδεισο να μην μπεις !!
Να μην μπεις γιατί ταύτισες της είσοδο σου στον παράδεισο  με θρησκοληψία, με εκτέλεση μερικών τυπικών πράξεων  όπως την κοινωνία < που είναι όμως το προνόμιο των πιστών που έχουν  ΚΑΡΔΙΑΚΗ κοινωνία>  κάποια ίσως εξομολόγηση, και την πατροπαράδοτη πασχαλιάτικη νηστεία, αλλα ΟΧΙ με προσωπική σχέση ΠΙΣΤΗΣ και ΑΓΑΠΗΣ προς τον Χριστο που συνεπάγει και το άνοιγμα της καρδιάς μας στο κάλεσμα του.(Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20)
Φίλε μου, ο Χριστός δεν αρκείται στο να του ανάβεις το κεράκι, αλλά ζητά ΚΑΡΔΙΑΚΗ προσωπική ΚΟΙΝΩΝΙΑ με σένα, ζητά να του ανοίξεις την καρδία σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!»(Αποκάλυψη 3;20) και έτσι να γίνεις και εσυ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ στην ουσία και οχι απλώς στην ονομασία. 

 Η καρδιά μου φτερουγίζει
με Ελπίδα και χαρά,
γιατί τον Χριστό θα δω μια μέρα
 Αιωνία και παντοτινά ! !


Φίλε μου τα πιστά παιδιά του Κυρίου, μετά θάνατο με τον Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ τους θα βρεθούν, οι Χριστιανοί όμως απλώς και μόνο στην Ονομασία που πότε εν Ζώη δεν άνοιξαν την καρδία τους ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν ( Ιωάννης 1;12-13) και από τον Θεό να ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ μακριά του θα αποκλειστούν !!
«Ο Χριστός στους δικούς του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ την εξουσία να γίνουν παιδιά Θεού. Σ' αυτούς που Πίστευσαν σ' Αυτόν <που καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και του ΔΟΘΗΚΑΝ» (Ιωάννης 1:12-13) Κι όχι σ' αυτούς που δεν καταδέχτηκαν Σωτήρα τους να τον δεχτούν.
"
Kύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ζητώ συγνώμη που τοσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου δίνομαι, σου παραδίνω το τιμόνι της Ζωής μου και σου Ζητώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της Ζωής μου.Ας γίνει το Θέλημα σου στη ζω μου.Είμαι δικός σου."
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινείς ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ!

No comments:

Post a Comment