Popular Posts

Friday 20 January 2017

ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ

Επιθυμώ να ζω την ζωή μου με τον τρόπο που μου αρέσει λένε οι περισσότεροι, αλλα μονο ενας ειναι ο ευλογημένος απο τον Θεο τρόπος ζωής και ειναι η Πίστης και ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ απο τον Χριστό. Η εξάρτησης και η ΥΠΑΚΟΗ στον ιδιο και στα λογια του << Όποιος με απορρίπτει και δεν δεχεται τα ΛΟΓΙΑ μου, εχει τον κριτη του. Ειναι ο ΛΟΓΟΣ που ΚΗΡΥΞΑ>> ( Ιωάννης 12;48) ειναι αυτή που χαρίζει στον αμαρτωλό που ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ επιστρέψει σ' Αυτον την αιώνια μετα θάνατο μαζι του ζωή. Άλλος τρόπος *Χριστιανικής* ζωης που να εξασφαλίζει την μετα θάνατο στον παράδεισο μαζι του ζωη δεν υπαρχει.
Αυτό που καθορίζει την είσοδο στην ευλογία του ειναι τι πιστεύεις για τον Χριστό, ποιος πιστεύεις ότι είναι ο Χριστός ( Ματθαίος 16:13-16) και ποιες οι προϋποθέσεις, τα απαιτούμενα για την Σωτήρια ; Αν πιστεύεις οτι ο Χριστός ειναι απλώς ενας εξαιρετικός δάσκαλος και προφήτης που ηρθε να μας δείξει τον δρόμο για τον Θεο και ΟΧΙ ο Παντοδύναμος Πανταχού Παρόν Θεός και ΚΥΡΙΟΣ, ο πάντα Υπάρχον με τον Πάτερα Θεο ο ΛΟΓΟΣ που τα πάντα απο Αυτόν και δια χάρη του δημιουργήθησαν και με τον λογο του συγκρατεί το σύμπαν.(Ιωάννης 1;1-3,) και ο μόνος που μπορεί να ΛΥΤΡΩΣΕΙ τον αμαρτωλό -εσενα- απο την ΕΞΟΥΣΙΑ του ΣΚΟΤΟΥΣ (Κολοσσαεις 1:13-17) δεν θα γαντζωθείς δεν θα εξαρτηθείς απο τον Χριστο και στην βασιλεία του δεν θα μπεις.
Αν ομως σωστά πιστεύεις ομως πως ο Χριστός ειναι ο Πανταχού Παρόν Θεός που άφησε την Ουράνια δοξα του και ήρθε κάτω στην γη για σενα να σταυρωθεί για να φορτωθεί στο σώμα του τις δικές σου αμαρτίες (Φιλιππησιους 2:6-8) ωστε απαλλαγμένος ριζικά απο τις αμαρτίες να ζήσεις τις υπόλοιπες μέρες σου για την δικαιοσύνη του(Α. Πέτρου 2;24) αυτη η Πίστης σου σε δικαιώνει οταν ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου τον Δεχτείς !!
Φίλε μου το τι πιστεύεις για τον Χριστό ειναι το κίνητρο που θα σε κάνει η να ζητήσεις την παρουσία του στην ζωή σου με ολη την καρδία σου, η να αδιαφορήσεις για το ΚΑΛΕΣΜΑ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του << ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ>>.(Αποκάλυψη 3:20) και μακριά του για πάντα να αποκλειστείς.
Γιατί αν πράγματι αντιβιβλικά δυστυχώς πιστεύεις οτι χάρη στην μεσολάβηση και πρεσβειών των Αγίων στην Ευλογία του Πατρός θα μπεις, τοτε την σωτήρια προτροπή του Χριστου που σε καλει σ'Αυτον να προσφυγεις για να σωθείς<< ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ>> (Ιωαννης 10;9) και επίσης σε διαβεβαιώνει οτι μονο μέσω αυτου στον παράδεισο θα μπεις<< «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή‡ κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα. >> (Iωαννης14:6) ενδέχεται να αγνοησεις και μακριά του για πάντα να αποκλειστείς !
Φίλε μου η ανεξαρτησία σου απο τον Χριστο τον μονο μεσίτη μεταξύ Θεού και ανθρώπων ( Α.Τιμοθεου 2;5) και η εξάρτησης σου απο άλλους ανθρώπους τους αγίους για την Σωτηρία σου θα σου στερήσει το ΔΩΡΟ του Χριστού την ΣΩΤΗΡΙΑ της ψυχής σου που λαμβάνει κάθε αμαρτωλός που με μετάνοια και ΠΙΣΤΗ προσφύγει στον Χριστό και απο Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ( Ιωάννης 1;12-13,10:9)
Σου ευχομαι στον επι γης Παντοδύναμο Πανταχού παρόν Θεο που Υπάρχει, που Υπήρχε, και που Πρόκειται να έρθει ( Αποκάλυψη 1;8) με όλο σου το ειναι να εξαρτηθεις , προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις και στην Αιώνια ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ μαζι του ζωη και εσυ να μπεις. Αμην

No comments:

Post a Comment