Popular Posts

Monday 16 January 2017

ΜΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ

 Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ. Γιατι ποια θα ειναι η ωφέλεια μου/σου αν τον Κυριο μου Ιησού Χριστό δοξολογώ και το όνομα του ΥΜΝΩ και σε όλους το ομολογώ, αλλά τα λόγια του δεν τα υπακούω ??? 

"ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΟΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ"  δεν πρέπει να ειναι απλώς η εξαιρετική προσευχή που στα γρήγορα θα πω αλλά το ρήμα και ο λόγος του Θεού που θα είναι στο κέντρο της καρδίας μου, στο κέντρο της διάνοιας μου, ο στόχος της ζωής μου, τον Χριστό μου να υπακούω και οχι τα λογια του αμέριμνος να τα ξεχνώ.
Σε κάθε ουράνια πνευματική ευλογία θα μπω και θα μπεις όταν με όλη μου την καρδιά συγκεντρωθώ και το ρήμα, τον λόγο του Χρίστου τον εκτελώ και εκτελείς !!

"Σας παρακαλώ, λοιπόν, να του προσφέρετε όλο τον εαυτό σας θυσία ζωντανή, άγια, ευπρόσδεκτη στο Θεό. Αυτή είναι η πραγματική πνευματική σας λατρεία. Μην προσαρμόζεστε στη νοοτροπία αυτού του κόσμου, αλλά να μεταμορφώνεστε συνεχώς προς το καλό, αποκτώντας το νέο φρόνημα του πιστού. Έτσι θα μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το θέλημα του Θεού, το καλό και αρεστό στο Θεό και τέλειο."(Ρωμαιους 12;1-2) Η υπακοή στα λόγια του Θεου μου και του ΣΩΤΗΡΑ μου Χριστού ειναι η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ μου/σου ΛΑΤΡΕΙΑ, και μέσα απο αυτήν την *λατρεία* της υπακοής θα μπω και θα μπεις σε κάθε Ουρανία ΕΥΛΟΓΙΑ, Αμην,
Και καλή σου εβδομάδα.
Στέλιος 

No comments:

Post a Comment