Popular Posts

Friday 27 January 2017

Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΟΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

Ο  Θεος ειναι Θεός  ΧΑΡΗΣ και ΕΛΠΙΔΟΣ, και μεσα απο την ΧΑΡΗ του ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, σ’ όποιον τον Γιο του τον Ιησου Χριστο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και  απο αυτον ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ,(Ιωαννης 3:16,Εφεσιους 2:8-9) Γιατι δεν έστειλε ο Θεος τον Γιο του για να καταδικάσει τον κοσμο, αλλα ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ο κόσμος ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.(Ιωαννης 3:17)

Οταν πιστεψαμε σφραγισθηκαμε με το Αγιο Πνευμα.
Οταν αγαπας τον Χριστο και Αυτον εχεις ανεπιφύλακτα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΣΦΡΑΓΙΖΕΣΑΙ απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΘΕΟΥ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ’ΑΦΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ’ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ, αλλα  ειναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ, ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ  της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου.(Εφεσιους 1:13-14)
Το Αγιο Πνευμα ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ τον καθενα που τον Ιησου Χριστο εχει ΕΜΙΣΤΕΥΤΕΙ και προσωπικο του  ΣΩΤΗΡΑ ΔΕΧΤΕΙ, και  ειναι ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ  της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, και γι’ αυτο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ  ο καθένας που τον Ιησού Χριστο ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΓΑΠΑ.(Ιωαννης 4:13, 10:28)
“Θα σ’ εχω Κυριε να  ΔΙΟΙΚΕΙΣ και να ΒΑΣΙΛΕΥΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ”,  Ειναι το αποτέλεσμα και η Ευλογια του θεου σ’ αυτους που ανεπιφύλακτα εμπιστευτηκαν τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ στην ζωη τους.
“Σ’ αγαπάω Κυριε και μαζι σου Θα ΖΗΣΩ ολες τις ημερες της ζωης μου”.Είναι το αποτέλεσμα της ειλικρινής ΑΓΑΠΗΣ προς τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Η ΑΙΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ προς τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Στην ΖΩΗ του καθενος υπάρχουν δυο αληθινές εικόνες. Η εικόνα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και η εικόνα του ΧΑΜΟΥ, και αυτο που καθορίζει την ΑΙΩΝΙΑ μας ΖΩΗ, εξαρτάται το ΕΑΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ η ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
Τα παντα στη ζωη , και η ΣΩΤΗΡΙΑ και ο ΧΑΜΟΣ ειναι συνέπεια εαν ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ η ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ  τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

No comments:

Post a Comment