Popular Posts

Saturday 7 January 2017

ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗ?

Αν η καρδιά μου, η καρδιά σου αναγνωρίζει την φτώχεια της οτι ούτε η εκκλησία σου, ούτε η θρησκοληψία σου μπορούν να σε σώσουν αλλα μόνο ο παντοδύναμος πανταχού παρόν Ιησού Χριστός  τότε είσαι μακάριος .
Ο Ιησούς Χριστός διευκρίνισε ποιοι ειναι μακάριοι. Μακάριος δεν ειναι καθένας  που γεννήθηκε σε Χριστιανικό έθνος, δεν ειναι ο κάθε Χριστιανός της ταυτότητας, αλλά ο  αμαρτωλός που αναγνωρίζει την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ του φτώχεια, που θλίβεται για τις αμαρτίες του/ης που φέρεται με πραότητα στους άλλους, που εχει πόθο για την επικράτηση του θελήματος του Θεού και που ΔΙΧΝΕΙ ΕΛΕΟΣ στους άλλους γιατι ο Θεός θα του δείξει το ΕΛΕΟΣ του ! ( Ματθαίος 5:3-7)

Στην ευλογία του Θεού θα μπεις οταν όπως ο Απόστολος Παύλος (ο προικισμένος ΔΑΣΚΑΛΟΣ  μας εν Χριστό) αναγνωρίσεις οτι εκτός απο τον Χριστό κανένας δεν θα μπορέσει να σε ελευθερώσει απο την αιχμαλωσία σου στην αμαρτία και μ' όλη σου την καρδιά και εσυ απο τον Χριστο εξαρτηθείς!  << Ευχαριστώ τον Θεο που μου δίνει την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ -απο την αιχμαλωσία της  αμαρτιας- ΜΕΣΩ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ του ΚΥΡΙΟΥ μου>>( Ρωμαίους 5:24-25)
Αν ο Χριστός δεν είναι ΚΥΡΙΟΣ της ζωής σου ανάπαυση και δροσιά ψυχής δεν θα βρεις. Μονο αν παραμερίσεις το ΕΓΩ σου, αν απαρνηθείς το Εγω σου και προσφυγεις,  εξαρτηθείς απο τον Χριστό ( Ιωάννης 10;9)  όπως ακριβώς ολοι οι Απόστολοι, η Μαρία η Μαγδαληνή και κάθε σωσμένος απο τον Χριστό αμαρτωλός τότε απο το Αγιο Πνεύμα θα αναγεννηθείς  και Ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν απο μέσα σου ! (Ιωάννης 7:38)
Όλοι μας είμαστε σαν στάμνες με νερό, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, αλλά ακόμα και αυτοί που η στάμνα τους ειναι υπερπλήρης αν δεν την αδειάζουν το *νερό* ειναι στάσιμο και η καρδιά τους δεν δροσίζεται. Μόνο ο άνθρωπος που αποφασίζει να αδειάζει ΕΥΛΟΓΟΝΤΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΩΝΤΑΣ, ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ κα ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ τους κουρασμένους, τσακισμένους και πονεμένους γίνεται ΔΟΧΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑΣ του Κυρίου που συνεχώς γεμίζεται με το δικο του ΖΩΝΤΑΝΟ νερό !!  Στην αναλογία που θα αδειάζω/εις απο τον εαυτό μου/σου για να βοηθήσω/εις και στερεώσω τον συνάνθρωπο μου που εχει ανάγκη θα ΓΕΜΙΖΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΡΟ, θα διαχέομαι και θα διαχέεσαι από τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ  του ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !!

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση καταδίκης για εκείνους που ανήκουν στον Ιησού Χριστο και δεν ζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες της σάρκας, αλλά σύμφωνα με την οδηγία του Πνεύματος (Ρωμαίους 8:1) και το Άγιο πνεύμα και σε σένα μιλαει  και σου λέει στον Χριστο να ανοίξεις την καρδιά σου Αποκάλυψη 3;20) απο Αυτόν να εξαρτηθείς και ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ  και απο σένα (Ιωάννης 7:37) στο μέτρο που θα αδειάζεις για να στερεώνεις και να βοηθάς τους πονεμένους και τσακιμεσνους απο την ζωη. Αμήν!

No comments:

Post a Comment