Popular Posts

Monday 23 January 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ !

Φιλε μου, γιατι χρονοτριβείς  και την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Σωτηρα μας Χριστου αργείς να το δεχτεις. Τώρα ειναι ο τέλειος καιρός με μετανοια  και ευγνομοσυνη την Προσφορά χάρης του Χριστου << ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ>>.(Αποκάλυψη 3:20) και εσυ να την απαντησεις, την καρδια σου διάπλατα να του ανοιξεις και σωτήρα σου να τον δεχτεις και στην Ευλογια του Πατρός και εσυ να μπεις.
Φίλε μου, γνωρίζεις πολυ καλα οτο ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΜΕΝΟΣ, οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ, γνωρίζεις οτι δεν εχεις καμία απολύτως καμία βεβαιωση μεσα σου οτι μετα θανατο με τον Πανάγιο Παντοδύναμο Κυριο Ιησου Χριστο θα βρεθείς, και αυτό οφείλεται οτι σε ολα αυτα τα χρονια της ζωης σου σε ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ τον ΚΡΑΤΑς.
Αν φιλε μου ήσουν γνήσιο πιστό παιδι του και Οχι ΘΡΗΣΚΟΣ υπερόπτης υπερασπιστης, θα είχες με ταπεινοφροσυνη απο τον Χριστο εξαρτηθεις και το Αγιο Πνευμα του μεσα σου θα βεβαίωνε το δικό σου Πνευμα οτι ΠΟΤΕ δεν θα σε αφησει και ΠΟΤΕ δεν θα σε εγκαταλειψει !! (Εβραιους 13;5)
Αλλα εσυ δεν εχεις την βεβαιωση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ που δίνει ο ΘΕΟΣ σε ολους τους γνήσιους πιστούς, οτι η Πηγη της Ζωης -της αιωνιου στον Παραδεισο με τον Χριστο- ειναι ο Γιος του γιατι μονο οποίος εχει τον ΓΙΟ -<στην καρδια του, δηλαδη εχει προσωπικη και ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ με Αυτον εχει την Ζωη. Οποιος  -ομως- δεν εχει το ΓΙΟ <δεν εχει αναγεννηθεί απο το Πνευμα του Ιησου Χριστου> την ΖΩΗ την Αιώνια δεν την εχει !!(Α.Ιωαννου 5:11)
Σημερα και τώρα ειναι ο ευπρόσδεκτος καιρός της ΧΑΡΗΣ με μετανοια και ΠΙΣΤΗ στον Χριστο να επιστρεψεις ΣΩΤΗΡΑ σου και εσυ να τον δεχτεις, και απο το Αγιο Πνευμα του να γεννηθεις ξανα!!
Ποτέ πια δεν θα εισαι ο ιδιος απο την στιγμη που απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, θα πετας απο χαρα γιατι το Αγιο Πνευμα μεσα σου θα σε βεβαιώνει οτι εισαι κληρονόμος ολων των ουράνιων ευλογιών και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ με τον ΣΩΤΗΡΑ σου Χριστο. Αμην!

No comments:

Post a Comment