Popular Posts

Tuesday 10 January 2017

ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ !

"Ρωτήστε ένανε γιατρό,

έναν καρδιολόγο, 
τι χρησημεύει η καρδιά,

γιά ποιόν υπάρχει λόγο!! 
Ολοί οι γιατροί του κόσμου αυτού, 
όλοι με ενα στόμα, 
θα πουν πως στέλνει η καρδιά 
τ' αίμα μες το σώμα!! 
Μα την δική μου την καρδιά, 
την έδωσα στον Κύριο, 
που δίνει για αντάλαγμα, 
ουράνιο εισητήριο!

Γιωργος Αποστολακης
Φιλε μου,
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ !! Και αν και εσυ τον Χριστό εμπιστευτείς και απο Αυτόν με ολο σου το ΕΙΝΑΙ να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ οπως η βουτηγμένη στις αμαρτίες Μαρία Μαγδαληνή, ο Ληστής στον σταυρό η εγώ ο ανάξιος, απο τον ΘΕΟ και εσυ θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ και ποτε δεν θα χαθείς !! ( Ιωάννης 1:12-1310;9)) 
Γιατι<< Πραγματικά, όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ με την ΚΑΡΔΙΑ του,  οδηγείται στη δικαίωση, κι όποιος ομολογεί με το στόμα, οδηγείται στη σωτηρία.>>( Ρωμαίους 10:9-10)
Χωρίς να ανοίξουμε την καρδιά μας στον Χριστο και προσωπικά ο καθενας το κάλεσμα του <Να, Στεκομαι τώρα μπροστά στην Πορτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) να απαντήσουμε στην Ευλογια του δεν θα μπούμε.
Αμην, σήμερα την καταπληκτική ευκαιρία που ο ΘΕΟΣ σου παρέχει να μην την αφήσεις να χαθεί, τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και απο τον ιδιο να ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ !! (Ιωάννης 1;12-13) 
" Κύριε Ιησού Χριστέ μου ΣΥΓΧΩΡΑ με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, που δεν σε αγαπούσα, συγνώμη σου ζητώ, και σε παρακαλώ Έλα κοντά μου ΖΕΣΤΑΝΕ μου την καρδιά, κανε την να σ' αγαπήσει και για σένα να ζήσει. ΣΕ θέλω στη Ζωή μου Κύριέ μου." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει και την παρουσία του στην Ζωή σου θα σου χαρίσει !!

1 comment:

  1. Αν ομολογήσεις με το στόμα σου πως ο Ιησούς είναι ο Κύριος και πιστέψεις με την καρδιά σου πως ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θα βρεις τη σωτηρία. Πραγματικά, όποιος πιστεύει με την καρδιά του, οδηγείται στη δικαίωση, κι όποιος ομολογεί με το στόμα, οδηγείται στη σωτηρία.(Ρωμαιους 10:9-10)

    ReplyDelete