Popular Posts

Wednesday 18 January 2017

MONO THN XAΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ(Ιωαννης 10:9)

Ο θεολογικά καταρτισμένος Απόστολος Παύλος οταν γνώρισε την χάρη του Σωτήρα μας Χριστού ειπε στους Εβραίους που κήρυττε το μήνυμα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ << Δεν θεώρησα σωστό οταν ημουν μαζι σας να αποβλέψω σε τίποτε αλλο παρα μοναχα στον Ιησου Χριστο και μάλιστα σταυρωμένο.... και δεν στηρίχτηκα σε επιχειρήματα ανθρώπινης σοφιας, αλλα στην απόδειξη του Αγιου Πνεύματος και των θαυματουργικών ενεργειών, ωστε η Πιστη σας να μην βασίζεται σε ανθρώπινη σοφία, αλλα στην δύναμη του Θεου.(Α.Κορινθιους 2:2-4)
Τον Ιησού Χριστό που σταυρώθηκε για να σηκώσει τις δικες μας αμαρτίες και αναστήθηκε για να χαρίσει αιώνια ζωη σε καθε αμαρτωλό/η που ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί ηταν το κήρυγμα του Αποστόλου Παύλου, και γιαυτό ο θάνατος δεν τον φόβιζε καθόλου αντιθέτως ελεγε οτι για αυτόν ηταν ΚΕΡΔΟΣ και Ζωή ηταν ΝΑ ΖΕΙ για τον Χριστό !! (Φιληππησιους 1;21)
Μην λες οτι με αγαπας αν στην ουσία με υποτιμάς" λεει ο Κυριος. 
Φίλε μου αιώνια ζωή με τον Χριστό δε θα δεχτεί ο καθένας που με το στόμα του ομολογεί οτι τον αγάπα αλλα με την καρδία του σε απόσταση τον κρατά, δηλαδή αρνείται να του ανοίξει την καρδιά του και την προσφορά σωτήριας του << <<ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ>>.(Αποκάλυψη 3:20), να την δεχτει, αλλα μόνο ο ταπεινός που οπως ο Απόστολος Παύλος που είπε< Δεν θεώρησα σωστό να αποβλέψω σε τιποτε αλλο παρα μονάχα στον Ιησου Χριστό και μάλιστα εσταυρωμένο> ετσι και αυτός στον Χριστο και μονο να αποβλεψει να στηριχτει και να εξαρτηθεί για την ΣΩΤΗΡΙΑ του, και κανένας άλλο η άλλους. 
Φίλε, πάψε λοιπόν μονο με λόγια τον Χριστό να τιμάς, αλλα σαν τον Απόστολο Παύλο -και καθε γνήσιο Χριστιανό- από τον Χριστο με όλο σου το είναι να εξαρτηθείς, και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις και τοτε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και εσυ θα μπεις. !!! Αμην.
Μην λες οτι τον Χριστο αγαπας οταν αρνείσαι να του ανοιξεις την καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις .

No comments:

Post a Comment