Popular Posts

Saturday 28 January 2017

ΧΩΡΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ -ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΑΞΕΩς
Πιστό παιδι του Κυριου δεν γίνεσαι ασυνείδητα, μέσω του νηπιοβαπτισματος, ουτε επειδη απο παράδοση ματαλαμβανεις αλλα μονο συνειδητά, μονο με την καρδια σου οταν στον Χριστο αφιερωθείς, δηλαδη οταν με προσευχη του δωθεις του ανοιξεις την καρδια σου και ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ολες τις ημερες της ζωης σου να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ.
Και το βαπτισμα του ενήλικου πιστού ειναι η δια ΥΠΑΚΟΗΣ έμπρακτος ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ οτι ο βαπτιζομενος εχει ΠΙΣΤΕΨΕΙ στον Χριστο, δεν θα ειναι πια δούλος της αμαρτίας.... αλλα ΘΑ ΖΕΙ για τον Χριστο.(Ρωμαίους 6:3-11)
Με το βαπτισμα ΔΗΛΩΝΕΙ οτι ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ για την ΑΜΑΡΤΙΑ και οτι ΖΕΙ πια για τον ΘΕΟ ΧΑΡΗ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τον ΚΥΡΙΟ του ! ( Ρωμαίους 5;17) στην ουσία το βαπτισμα ειναι η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗς  της  ΑΝΑΛΗΨΗΣ της ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ εκ μέρους του βαπτιζομενου ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΘΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ(Α.ΠΕΤΡΟΥ 3;21)

Αν ο Θεός που δεν ειχε αναγκη να ορκιστεί για να ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ομως την ΥΠΟΣΧΕΣΗ του οτι θα ευλογήσει τον Αβρααμ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ στον ΕΑΥΤΟ του( Εβραιους 6;13) ποσο μαλλον εμεις οι αμαρτωλοι την διάθεση μας τον Χριστο να ακολουθησουμε  και Σωτηρα μας να τον δεχτουμε πρεπει με ΟΡΚΟ να την επικυρώσουμε ; ;
Χωρίς αφιέρωση στον Χριστο, χωρίς ο αμαρτωλος στον Χριστο να γαντζωθεί,  με μετανοια να του ανοίξει την καρδια του, ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του ζητήσει και προσωπικο Σωτηρα του να τον δεχτει,(Ιωάννης 1;12-13,Αποκάλυψη 3;20) απο τον Θεο δεν θα γεννηθεί ξανά αλλα μακρια του θα χαθεί επειδη δεν καταδεχτηκε την προσφορα σωτηρίας του Χριστου (Αποκάλυψη 3;20) να την δεχτει.

ΧΩΡΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ δηλαδη ΧΩΡΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗ στον Χριστο δεν υπαρχει ΣΩΤΗΡΙΑ !!
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ, ΔΙΝΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ'Ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. 
ΧΩΡΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣH ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
“Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου, ελα και ΖΗΣΕ μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου” , είναι η Προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον μετανοησαντα και Πιστευσαντα αμαρτωλό.
¨ΚΥΡΙΕ ΙΣΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ΄είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό.

Η θυσία του Χριστού είναι Ωφέλιμη ΜΟΝΟ γι` όσους Σωτηρα και ΚΥΡΙΟ τους επιθυμούν να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, και οχι γι` εκείνους που το κάλεσμα του Αγνοούν (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και ΔΕΝ ΚΑΤΑΔEΧΟΝΤΑΙ Κύριο και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!!

No comments:

Post a Comment