Popular Posts

Saturday 21 January 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑ

Γιατί όποιος κάποιον η κάποια αγαπά μαζί του η μαζί της θέλει να βρίσκεται κάθε στιγμή, κατέχει την εξέχουσα θέση στην καρδιά του/της και με το πάρα πάνω τον ΤΙΜΑ > Το ίδιο ακριβώς με τον Χριστό όποιος η όποια τον Αγαπά τα λόγια του δεν τα αψηφά: < ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ>> (Ιωάννης 10;9) «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα. >> ( Iωαννης14:6) <<ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθ. 11;28,Αποκάλυψη 3;20) "Αν διψάει κάποιος, σ'εμενα ας έρχεται και να πινει. Όπως το είπε η γραφή ποτάμια ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ' εμενα" (Ιωάννης 7:37-38)
Αυτός η αυτη ομως που τα λογια  του Χριστου τα αψηφά διχνει οτι στην ουσία δεν τον αγαπά γιατι αν τον αγαπούσε δεν θα δίσταζε με ολο του το ειναι απο τον ιδιο να εξαρτηθεί. Είναι παρανοϊκό αν Οχι υποκρισία όταν ισχυρίζομαι οτι τον Χριστό τον Αγαπώ ενω ταυτόχρονα την προσφορά Σωτηρίας του (Αποκάλυψη 3;20) αρνούμαι να δεχτώ!
Δεν μπορεί κανείς να αγαπά τον Χριστό και ταυτόχρονα να τον υποτιμά, σε άλλους να τρέχει βοήθεια να ζητά και την προσφορά της ΣΩΤΗΡΙΑΣ του < ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ>>.(Αποκάλυψη 3:20) να την αψηφά !

No comments:

Post a Comment