Popular Posts

Saturday 14 January 2017

"ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕΥΩ" Ιησους Χριστος

Αν Άγιε Βασίλη  που δώρα μας γεμίζεις, ποσο παραπάνω ο Χριστός Ελευθερία και νέα Ζωή Εκείνος μας δωρίζει !!! «Το Πνεύμα του Κυρίου με κατέχει, γιατί ο Κύριος με έχρισε και μ' έστειλε ν' αναγγείλω το χαρμόσυνο μήνυμα στους φτωχούς να ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ τους συντριμμένους ψυχικά. Στους αιχμαλώτους να ΚΗΡΥΞΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΡΩΣΗ και στους τυφλούς ότι ΘΑ ΒΡΟΥΝ το ΦΩΣ τους, να ΦΕΡΩ ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους τσακισμένους ! Να αναγγείλω του καιρού τον ερχομό που ο Κύριος θα ΦΕΡΕΙ τη ΣΩΤΗΡΙΑ  στο λαό του.»(Λουκάς 4;18-19)
Ο Ιησούς Χριστός φίλοι μου ειναι ο Θεός που μας  ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ! << Εγώ είμαι ο ΚΥΡΙΟΣ που σας ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ !>>( Έξοδος 15;26) Κανένας ας μην υποτιμά τον Χριστο λέγοντας ο Άγιος Διονύσης, ο Άγιος Σπυρίδωνας, ο Άγιος Φανούριος, η η  Αγία Μαρίνα, η Αγία  Άννα η κάποιος άλλος Άγιος η Αγία -  δηλαδή κοιμηθείς αδελφός η αδελφή εν Χριστό που τους τιμώ- με έκανε καλά, αλλα ο πανταχού Παρόν συμπονετικός και στοργικός Χριστός  ελέη σε και μένα τον ανάξιο και χάρη στην δική του χάρη ειμαι σήμερα καλά !!
«Κατά το δειλινό τού έφεραν πολλούς δαιμονισμένους, και μόνο με το λόγο του έδιωχνε τα πονηρά πνεύματα. Επίσης θεράπευσε όλους τους αρρώστους, κι έτσι εκπληρώθηκε αυτό που είχε ειπωθεί μέσω του προφήτη Ησαΐα μ' αυτά τα λόγια:Αυτός-ο Χριστος- πήρε τις ασθένειές μας και βάσταξε τις αρρώστιες μας.(Ματθαίος 8;16-17)
Φίλε μου απο Αγιολάτρης γίνε ΧΡΙΣΤΟ ΛΑΤΡΗΣ, γιατί τον Χριστό λάτρευαν οι Απόστολοι και οι Άγιοι, και ΟΧΙ ο ενας τον αλλον,  και χάρη στην Χάρη του Χριστου έκαναν εν ζωή θαύματα δίνοντας ολη την δόξα στον Χριστό. ( Πράξεις 4;8-10)  που ομως για την θρησκόληπτη πλειοψηφία παρέμενε η πέτρα η περιφρονημένη !!
Χάρη στον Χριστό την *ΠΕΤΡΑ την ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΗ* απο τους ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ -δηλαδή το Ιερατείο- έγινε  καλά ο εκ γενετής χωλός ζητιάνος (Πραξεις 3:3-8, 4;8-12) ομολόγησε ο Απόστολος Πέτρος. Και φίλε μου αν και εσυ δίνεις δόξα στους κοιμηθέντες Άγιους αντί στον Χριστό τότε και εσυ τον Χριστό υποτιμάς και παραμένει ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟΣ στην καρδιά σου αφού τον Αγιο που εσφαλμένος πιστεύεις οτι σε έκανε καλά ευχαριστείς και δοξολογείς !!
Την χάρη και το έλεος του Χριστού και εσυ θα γνωρίσεις οταν τον Χριστό που εμπιστεύτηκαν τα αδέλφια μας οι Άγιοι και εσυ τον εμπιστευτείς και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς, όσο για μένα που αγαπώ και τιμώ τους Άγιους -που ουσιαστικά ειναι οι αδελφοί μου εν  Χριστο- μονο απο τον Χριστό θα εξαρτηθώ και την Ευλογία του και ΧΑΡΗ του στην Ζωή μου εγώ ο ανάξιος θα την δω, γιατί ο Χριστός ειναι ο ΘΕΟΣ που  ΓΙΑΤΡΕΥΕ και ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ  αυτούς που με όλη τους την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και απο Αυτόν και μόνο ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ. Και η μεγαλύτερη ΓΙΑΤΡΕΙΆ είναι οτι συγχωρεί ολες τις αμαρτίες και ενα καινούργιο παρόν δίνει -την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- στον αμαρτωλό που σωτήρα και Κύριο του τον δεχτεί !! 
Αμην!

No comments:

Post a Comment