Popular Posts

Tuesday 17 January 2017

ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΔΟΞΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΩ

Πριν είκοσι πέντε χρόνια ο Κύριος έβαλε μια βεβαίωση στην συντρημένη τότε καρδιά μου, οτι μια μέρα θα γιάτρευε την κόρη μου την Χριστίνα απο την τυραννική σχιζοφρένεια, και τώρα και δυο εβδομάδες αυτή η σκέψης, αυτή η ενθαρρυντική βεβαίωσης που τότε μου έδωσε εχει φουντώσει, εχει θεριέψει, γιατι το Πνεύμα του την αυξάνει μέσα μου και μου λεει να μην αμφιβάλλω καθόλου οτι θα δω την κόρη μου την Χριστίνα λυτρωμένη απο την αιχμαλωσία που τόσα χρόνια υποφέρει και μάλιστα σύντομα !!
Και γεμάτος απο ευγνωμοσύνη σκέπτομαι "Τι σου είμαστε εμείς οι άνθρωποι Κύριε που με τόση ευσπλαχνία μας σκέφτεσαι ;" Μήπως σου άναψα κεριά, μήπως σου έκανα τάματα Κύριε?
Τίποτε από αυτά, αλλά χωρίς δισταγμό σου άνοιξα την καρδιά και απο τότε ούτε εικόνα φύλλισα, ουτε απο Αγιο ποτε βοήθεια ζήτησα, άλλα σε σένα αρκέστηκα, και από εσένα οχι μόνο εγω ευλογήθηκα, αλλα την Σωτήρια σου χάρισες και στην γυναίκα μου και στις τρις μου κόρες, και ποτε δεν μας εγκατέλειψες αλλα σε καθε βήμα της ζωής μας εισαι στο πλάι μας !!
Χριστέ μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, το όνομα σου να δοξολογήσω, και ευχή κάνω μια, τα αδέλφια μου οι Έλληνες καρδιακά να σε εμπιστευτούν και ΣΩΤΗΡΑ τους να σε δεχτούν και να γνωρίσουν οτι εσυ είσαι ο ΚΥΡΙΟΣ η Πηγή κάθε χάρης και ΕΛΕΟΥΣ, να γνωρίσουν οτι απο σε να πηγάζει η ΣΩΤΗΡΙΑ, οτι είναι το δικο σου ΔΩΡΟ σε κάθε ανάξιο οπως εμένα αμαρτωλό που σε εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του σε δεχτεί. Αμην !! Μόνο αυτός-ο Χριστός- μπορεί να μας δώσει την ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ της ζωής, αυτός που είναι ΚΥΡΙΟΣ κάθε αρχής και εξουσίας.(Kολοσσαεις 2;9-10) Αυτός -ο Χριστός- είναι εικόνα του αόρατου Θεού,πριν από κάθε πλάσμα γεννημένος.
Γιατί τα πάντα δι' Αυτού -του Χριστού- ήρθαν στην ύπαρξη, όσα στον ουρανό κι όσα στη γη, τα ορατά και τα αόρατα, θρόνοι και κυριότητες, αρχές και εξουσίες.Ό,τι υπάρχει είναι πλασμένο δι' αυτού κι αυτόν έχει σκοπό του.Υπάρχει Αυτός πριν από καθετί κι Αυτός τα πάντα συγκρατεί, για να μπορούν να υπάρχουν.
Αυτός η κεφαλή του σώματος που είναι η εκκλησία, αυτός αρχή της νέας ανθρωπότητας απ' τους νεκρούς ο πρωταναστημένος, ώστε να γίνει σ' όλα εκείνος πρώτος.
Γιατί μέσα σ' Εκείνον η θεότητα έστερξε ολάκερη να κατοικήσει, κι όλα όσα στη γη κι όσα στον ουρανό
μαζί της να συμφιλιώσει δι' αυτού, που την ειρήνη έφερε με του σταυρού του το αίμα>> (Κολοσσαεις 1;15-20)
Και Μακάριος ειναι καθε αμαρτωλός που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!

No comments:

Post a Comment