Popular Posts

Sunday 22 January 2017

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Φιλοι μου Καλησπερα σας,
Το χθεσινό μηνυμα ηταν οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ο άνθρωπος τον Χριστο  να αγαπά και ταυτόχρονα να τον υποτιμά. Πολλοί ομως ειναι αυτοί που δεν συνειδητοποιουν πως υποτιμουν τον Χριστο.
Υποτιμάς φίλε μου τον Χριστο τον επι γης Παντοδύναμο πανταχού Παρόν Θεό οταν για βοηθεια τρέχεις στην μακαρία Μητέρα του, στους ευλογημένους κοιμηθεντες αδελφούς μας εν Χριστο Άγιους και Άγιες, αντι στον ιδιο που πήγε στον σταυρό για να φορτωθει στο σώμα του τις δικές σου αμαρτιες (Α.Πετρου2:24) και που ΜΕ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ και ΣΤΟΡΓΗ σε ΚΑΛΕΙ στον Ιδιο να προσφύγεις Αιώνια δροσιά να βρεις (Ιωαννης 7:37) και για ΠΑΝΤΑ να ΣΩΘΕΙΣ !! «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.» Ιησους Χριστος(Ιωαννης 14:6)
Το συμπληρωματικο μηνυμα Αιωνίου Ζωης ειναι οτι Πότε σου δεν θα μπορέσεις στον παράδεισο να μπεις αν τον Χριστο σωτήρα σου δεν τον δεχτεις !
Αγαπητέ φίλε, αυτη ειναι η Σωτηριακη αληθεια, η ΣΩΤΗΡΙΑ προέρχεται απο τον Χριστο και απο κανέναν άλλο, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ απο τον Χριστο < δηλαδη καποιος έξοχος Άγιος η Αρχάγγελος ούτε η ίδια η Μακαρία η μητέρα του που αγαπώ και τιμώ> δοσμένο κάτω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μέσω του οποίου να ΜΠΟΡΟΥΜΕ μεις οι ανθρωποι να ΣΩΘΟΥΜΕ.» (Πράξεις 4;12)
Φιλε μου, δεν υπαρχει επίσης μεγαλυτερη προσβολή απο το να μην καταδεχτεις τον Χριστο και την Προσφορα Σωτηριας του «Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)
Σου ευχομαι με ολη μου την καρδια οπως ακριβως οι Απόστολοι και η Μακαρία μητέρα του Χριστου μας και εσυ με ταπεινοφροσυνη και Πιστη με ολο σου το ειναι απο ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ να εξαρτηθεις «Δοξάζει η ΨΥΧΗ μου τον Κυριο , και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το Πνευμα μου στο Θεο, το ΣΩΤΗΡΑ μου»(Λουκας 1:46-47) και «Κύριε σε ποιον να παμε;ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ»(ΙΩΑΝΝΗς 6;68)  και στην ευλογια του Πατρος με το πνευμα σου γεματο απο την ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ που Χριστος μονο δίνει( Ιωαννης 6:35,6:51,7:37,8:51,10:9, 14;23,15;7)  και εσυ ΧΑΡΗ του να μπεις. Αμην!

No comments:

Post a Comment