Popular Posts

Saturday 31 January 2015

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΗΜΑΡΤΟΝ

"Αμαρτήσαμε Κύριε, απελευθέρωσε μας από την δυσπιστία μας και σκληράδα της καρδιάς μας να αμφισβητούμε το μεγαλείο σου, και να αρνούμενα ν'ανοίξουμε την καρδιά μας και Κύριο και Σωτήρα μας να σε δεχτούμε. Κύριε συγχώρεσε μας που αντι να τρέξουμε σ'εσένα ανάπαυση και αιώνια δροσιά ψυχής να βρούμε «Ελάτε σε μένα ολοι εσείς που  είστε βαριά φορτωμένοι, κι ΕΓΩ θα σας δώσω ανάπαυση» Εσένα και το κάλεσμα σου αγνοούμε  και σ'άλλους και άλλες τρέχουμε βοήθεια  να  ζητούμε. Συγχώρα μας Κύριε που αδυνατούμε να κατανοήσουμε οτι εσυ ΕΙΣΑΙ η ΠΗΓΗ της Ζωής και κάθε Ουράνιας ευλογίας και εκτός απο σένα δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ.(Πραξεις 4;12) και Αξίωσε μας να ταπεινωθούμε, και να ζητήσουμε την βοήθεια σου. Αμήν" !


Φίλοι μου, ο Ιησούς Χριστός είναι η Πηγή που ποτε δεν στερεύει και Αιώνια αμάραντο ψυχική δροσιά χαρίζει σε καθε αμαρτωλό που μετάνοια επιστρέφει σ'Αυτόν.(Ιωάννης 7;37) « Όποιος πιει απο το *νερό* που θα του δώσω Εγώ, θα γινει μέσα του μια πηγή που θα αναβλύζει *νερό* <ψυχική δροσιά>  Ζωής ΑΙΩΝΙΑΣ!»(Ιωάννης 4;14) 

Φίλοι μου Μετανοηστε και επιστρέψτε στον Χριστό για να εξαλειφθούν οι αμαρτίες σας και ΑΝΑΖΩΓΟΝΗΣΗ και ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ να λάβετε και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Γιου και του Αγίου Πνεύματος για πάντα να μπείτε. ΑΜΗΝ! 

Το Άγιο Πνεύμα που μας έστειλε ο Χριστός  προσκαλεί όλους στον ίδιο να αποτανθούν και δωρεά στην Ευλογία του θα μπουν «Όποιος διψάει ας έρθει, κι'όποιος θέλει ας πάρει το νερό της Ζωής ΔΩΡΕΑΝ!»(Αποκάλυψη  22:17)  

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
 Θεέ μου, αναγνωρίζω ότι είμαι αμαρτωλός καί ότι οι αμαρτίες μου με χωρίζουν από Εσένα. Σε ευχαριστώ πού έδειξες την ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ γιά μένα στέλνοντας τον Μονογεννή σου Υιό, τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να θυσιαστεί γιά μένα πάνω στο σκληρό Σταυρό τού Γολγοθά. Σ' ευχαριστώ πού πέθανε γιά μένα γιά να πληρώσει γιά τις αμαρτίες μου.+. ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΜΟΥ, Σ'ευχαριστώ πού πλήρωσες γιά τις αμαρτίες μου καί σε παρακαλώ να με συγχωρήσεις καί να με καθαρίσεις με το ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ, σού δίνω τη ζωή μου καί σε αναγνωρίζω γιά ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ καί ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ. Από εδώ καί πέρα θέλω να σε ακολουθήσω. Ελα στη ζωή μου καί κάνε'με ένα καινούργιο άτομο πού εσύ θέλεις. Σ' ευχαριστώ πού με έσωσες . Αμην!!!

No comments:

Post a Comment