Popular Posts

Sunday 1 February 2015

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ

Θυμάμαι τα γράμματα της γυναίκας μου της Ινας όταν είχαμε πρωτογνωριστει τα διάβαζα και τα ξαναδιάβαζα, και μ'ανυπομονησία περίμενα τα γράμματα της απο την Ολλανδία . 
Όταν Αγαπάς θέλεις να είσαι μ' αυτόν, μ' αυτήν που αγαπάς γιατί στην συντροφιά του/ης αισθάνεσαι καλά, ετσι είναι και με τον λόγο του Κυρίου, ο λόγος του εχει την δύναμη να ανυψώνει την ψυχή, απο τα βάθη της απελπισίας να της δίνει Ζωή. Η Χριστίνα μου που τυραννιέται απο την σχιζοφρένεια πολλές φορές οταν διαβάζει τους ψαλμούς του Δαβίδ, τα εδαφια που διαβάζει της δίνουν ελπίδα δύναμη και διώχνουν το ψέμα και την απελπισία.
Φίλοι τα λόγια του Κυρίου:
1) προσφέρουν ζωη Αιώνια.(Ιωάννης 6;68)
2) Το Ευαγγέλιο ειναι η δύναμης του Θεού για την Σωτηρία στον καθένα που πιστεύει...γιατι μέσα απο το Ευαγγέλιο αποκαλύπτεται η δικαιοσύνη του Θεού, πιστεύοντας στην αξιοπιστία των λόγων του !(Ρωμαίους 1;16) Χάρη της Πίστης μας στην Πιστότητα του ο Κύριος μας δικαιώνει «Η ΠΙΣΤΗΣ σου Σ'ΕΣΩΣΕ» βεβαίωνε πολλούς που γιατρευε !!
3) Ολη η γραφή είναι Θεόπνευστη και ωφέλιμη για διδασκαλία, για έλεγχο, για διόρθωση, για διαπαιδαγώγηση η οποία οδηγεί σε μια ζωη δικαιοσύνης. (Β. Τιμοθεου 3:16)
Οταν είσαι πιστός θέλεις να βελτιωθείς, να μην παραμένεις ο ιδιος και μελετώντας τον Λόγο του Κυρίου αντικαθιστάς την γνώμη σου με τον λόγο της αλήθειας που σε στερεώνει,εμψυχώνει και σε δυναμώνει.
H βελτίωσης μας ειναι συνέπεια της αγάπης μας και μελέτης μας του λόγου του Κυρίου:
«Μεταμορφώνεστε καλλιεργώντας ενα καινούργιο τρόπο σκέψεως»(Ρωμαίους 12:2) αντικαθιστώντας τις γνώμες μας με την αλήθεια του Ευαγγελίου. Αν δεν ταΐσω και δροσίσω την ψυχή μου και την αντίληψη μου με την Αλήθεια του Λόγου του Θεού στην ξεραΐλα θα παραμείνω και τον παλιό εαυτό μου θα τραβολογώ.
Μετά χαράς να πεθάνω μεταδίδοντας τον λόγο του Κυρίου που δίνει αιώνια ζωή στους πνευματικά νεκρούς, επειδή ειναι η δύναμης του Θεου προς σωτηρία καθε πιστεύοντος (Ρωμ 1:16) και «Έχει την δύναμη να ανατρέπει πονηρούς συλλογισμούς και καθε εμπόδιο που αλαζονικά ανυψώνεται ενάντια στην γνώση του Θεού και του Χριστού».(Β.Κορίνθιους 10;4-5)
«O άνθρωπος δε θα ζει μόνο με το ψωμί, αλλά με κάθε λόγο που βγαίνει από το στόμα του Θεού» (Ματθαίος 4;4)
Μελέτα τον λόγο του Κυρίου καθημερινά και θα δεις θαύματα στη Ζωή σου. Αμήν!

No comments:

Post a Comment