Popular Posts

Friday 27 February 2015

ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

Ο Ιωάννης ο Θεολόγος μας λέει οτι το Φως το Αληθινό= ο Χριστός που μέσω αυτού δημιουργήθηκε ο κόσμος ΗΤΑΝ στον κόσμο, αλλά ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ τον ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ. Ήρθε στον τόπο τον δικό του και οι δικοί του ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.(Ιωαννης 1:9-10)      

Το φως που φωτίζει κάθε άνθρωπο στον Κόσμο,τον Χριστο, την ΠΗΓΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της Ζωής, ο Κόσμος δεν το δέχτηκε, επειδή οι ανθρωποι ΑΓΑΠΗΣΑΝ  το ΣΚΟΤΑΔΙ περισσότερο απο το Φως, επειδή τα έργα τους ήταν και ειναι ΠΟΝΗΡΑ.(Ιωάννης 3;19) 
Πονηρά ειναι τα έργα  όλων αυτών που την Εκκλησία τους  περισσότερο απο τον Χριστό  ΤΙΜΟΥΝ.  
Πονηρά ειναι τα έργα αυτών που ενω ξέρουν την Αλήθεια οτι ο Χριστός καλεί κάθε αμαρτωλό σ'  Αυτόν να ρθει ΑΝΑΠΑΥΣΗ για να βρει (Ματθαίος 11:28)  προτρέπουν τους βαριά φορτωμένους αμαρτωλούς σ' άλλους και σ' αλλες να τρέχουν ανάπαυση μάταια  να ζητούν.  
Πονηρά είναι τα έργα των Χριστομαχων που λένε οτι η Εκκλησία τους ειναι η μεταδότρια της Σωτηρίας, κι' οτι ο αδιάφορος αμαρτωλός που ΠΟΤΕ του ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ -τον Χριστό σαν την Μαρία την Μαγδαληνή με πίστη μετάνοια και συντριβή μ'όλη του την ΚΑΡΔΙΑ να τον εμπιστευτεί-  χαρη στην μεσολάβησης της Εκκλησίας του, την *Συγχωρητική* μετα θάνατον προσευχή που θα του/ης διαβάσουν στον παράδεισο θα μπει !!! 

Πονηρά ειναι τα έργα αυτών που διακατεχόμενοι  απο δογματική υπεροψία αρνούνται  την ΑΛΗΘΕΙΑ να ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ οτι χωρίς διάκριση ο Χριστός < κι'ΟΧΙ η εκκλησία τους> ΣΩΖΕΙ καθε αμαρτωλό που θα προσφύγει σ' ΑΥΤΟΝ « Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή!!»(Ιωάννης 10;9,27-28) 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δυστυχώς δεν γίνεται απ' όλους πιστευτή, γιατί από παλιά ολοι μας από το καλλιεργημένο ψέμα έχουμε ποτιστεί, όσοι όμως πάνω απο κάθε άλλο στην Ζωή τους την Αλήθεια ΑΓΑΠΟΥΝ και την Ζητούν τον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ θα βρουν και στην Αιώνια Ζωή θα μπουν !! 

Φίλε,αν δεν Αγαπάς την Αλήθεια παρα πάνω απο κάθε άλλο στην Ζωή σου, απο την εκτίμηση της οικογένειας σου, και απο τα ίδια τα παιδιά σου και τους Αγαπητούς σου γονείς στον Χριστό δεν θα δοθείς, δεν θα το ακολουθήσεις και μακριά του θα χαθείς :«Όποιος αγαπάει τον Πατέρα του και την μητέρα του περισσότερο απο μενα, ΔΕΝ ειναι ΑΞΙΟΣ για ΜΕΝΑ. Και οποιος αγαπάει το γιο του, η την κόρη του περισσότερο απο μενα, ΔΕΝ ειναι ΑΞΙΟΣ για μένα. Και όποιος δεν παίρνει το σταυρό του να με ακολουθήσει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ για ΜΕΝΑ. Όποιος βρει τη ζωη του θα την ΧΑΣΕΙ, κι'όποιος την ΧΑΣΕΙ για χάρη μου < δηλαδή θα πολεμηθεί για την ΠΙΣΤΗ του και ΑΦΟΣΊΩΣΗ του στον  Χριστό > θα την βρει !!»(Ματθαίος 10;37) 
Μακάριος θα εισαι αδελφέ μου κι'αδελφή μου αν δεν δειλιάσεις  και παρολη την κατάκριση που ενδεχομένως θα δεχτείς ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα σου τον δεχτείς,  τότε στην Ευλογία του Πατρός θα μπεις και από το Άγιο Πνεύμα θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ !( Ιωάννης 1;12-13) Αμην !!!

No comments:

Post a Comment