Popular Posts

Sunday 15 February 2015

ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ εχει κίνδυνους αλλά εχει και τα μεγαλύτερα οφέλη, και καμία επιτυχία δεν μπορεί να κατακτηθεί χωρίς τόλμη κι' αυτοθυσία. Αν ένας άνθρωπος, η ένας λαός δεν ειναι διατεθειμένος να αγωνισθεί γι 'αυτό που πιστεύει οτι ειναι δίκαιο και σωστό, τότε σίγουρα με την νίκη δεν θα στεφτεί αλλά στο περιθώριο θα ζει.

Ο Δαβίδ χάρη στην Πίστη του νίκησε τον Γολιάθ, ο Αβραάμ χάρη στην πίστη του στον Θεό αναχώρησε απο το σπίτι του πάτερα του ΧΩΡΙΣ να ΞΕΡΕΙ που ΠΗΓΑΙΝΕΙ, κι ολα τα απελευθερωτικά κινήματα μέσα απο την πίστη για ενα καλύτερο μέλλον ξεκινούν και αυτοί που επιμένουν ως το τέλος πάντα νικούν.

Υπομονή, τόλμη, σωφροσύνη και επιμονή πρέπει να ευχηθούμε στην νεα μας κυβέρνηση που αγωνίζεται για μια πιο ΔΙΚΑΙΗ ΣΥΝΘΗΚΗ, κι'αν είμαστε άλλου πολιτικού φρονήματος καθε φυτεμένη υποψία και αρνητική σκέψη πρέπει να την ξεριζώσουμε από την καρδιά μας και να προσευχόμαστε να παραμείνουν σταθεροί στα δίκαια αιτήματα για κοινωνική ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ  ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και αλλαγή. 

Φίλε μου όταν κοιτάς την ζωή κάποιου που δεν τον ξέρεις ελευθέρωσε την καρδιά σου απ' όλα τα αρνητικά λόγια που σου έχουν πει και έχουν φωλιάσει στην  καρδία σου. 
Βάλε την Πίστη σου στον Θεό που βοηθάει τον αδύνατο και αδικημένο άνθρωπο η λαό να βρει το δίκιο του. Αν επιμένεις  θα νικήσεις αρκεί καλή θέληση και κατανοήση να εξασκήσεις, και επίσης αποδεχτεί τις  δίκαιες εισηγήσεις  του άλλων. Αμην!

No comments:

Post a Comment