Popular Posts

Tuesday 17 February 2015

AX AYTH H ANΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ

Πως η ποιος θα μπορούσε να μείωνε αυτη την ανισότητα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, μεταξύ ανδρών και γυναικών, μεταξυ ισχυρών και αδυνάτων, μεταξύ Θρησκόληπτων λαών και Ειδολατρων η Εθνικών;
Και η απάντησης ειναι μια, ο Χριστός ειναι αυτός που αφανίζει το τείχος της ανισότητας εις την Ζωη του αμαρτωλού που του δοθεί. Ασχέτως αν αυτός ειναι Άθεος η Θρησκόληπτος Ιουδαίος Μουσουλμάνος η Βουδιστής, Άνδρας η Γυναίκα Πλούσιος η φτωχός, ελεύθερος η Σκλάβος αν πιστέψει στον Χριστο, αν ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί λαμβάνει ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ την ΑΝΩΘΕΝ ΓΕΝΝΗΣΗ η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Ιωννης 3:3-5) και γίνεται ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (Β.Κορινθιους 5:17) χάρη στον Ιησού Χριστό που τον καθαρίζει απο καθε αμαρτία και τον Βαπτίζει και ΑΝΑΓΕΝΝΑ με το Άγιο του Πνεύμα.
Κανένα γεγονός, καμια επαγγελματική επιτυχία, ολα τα πλούτη του κόσμου, τιποτε δεν μπορει να συγκριθεί με την ΕΥΛΟΓΙΑ που ο ανάξιος (ασχέτως ποσο επιτυχημένος και ισορροπημένος στα μάτια του κόσμου είναι ) αμαρτωλός θα δεχτεί οταν στον Χριστό ανοίξει την καρδια του και Σωτήρα του τον δεχτεί !!!(Ιωαννης1:12-13)
Φίλοι μου η ανισότητα ειναι παντού σε κάθε γωνιά της γης, υπάρχει και στα πιο πολιτισμένα και ευημερούντα κράτη. Η ανισότητα ειναι αυτη που τους λαους ωθεί σε επανάσταση, στο να θυσιάσουν ακομα και τη ζωη τους για να την κερδίσουν. Ποτε όμως η πολύτιμη πολίτικη ΙΣΟΤΗΤΑ που δικαιούται καθε πλάσμα κάτω εδω στην γη δεν ειναι αρκετη. Ο Θεος δημιούργησε ολους μας μ'ενα καινό στην καρδία, που ουτε η μόρφωσης, ουτε η επαγγελματική επιτυχία, ουτε τα πλούτη, ουτε το σεξ, το ποτό,η η αναγνώρισης δεν μπορούν να κλείσουν αυτη την βαθειά τρύπα παρα μονο ο ιδιος ο ΘΕΟΣ ο ΚΥΡΙΟΣ Ιησούς Χριστός.
Την πληγή της ανισότητας που κουβαλούσα για 40 χρόνια στην ζωη μου την έκλεισε ο Κύριος μου και Σωτήρας μου Χριστος, οταν διαπίστωσα πόσο πολύ μ'αγαπάει κι'άνοιξα χωρις δισταγμό την καρδιά μου στον ιδιο και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ μου τον δέχτηκα, και το ίδιο θα κάνει και για σένα όταν τον εμπιστευτείς και με μετάνοια επιστρέψεις σ' Αυτόν που σ' Αγαπά και σταυρώθηκε για να σου χαρίσει τώρα ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ και την Αιώνια μαζί του μετά θάνατο Ζωή. ΑΜΗΝ!!
Φίλε μου στον Χριστό παύουν τα αισθήματα της ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ που τυραννούν καρδιές «Αν ανήκει κάνεις στον Χριστό ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΜΑ. Τα παλιά πέρασαν, τώρα πια ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ» (Β.Κορινθιους 5:17)
Εύχομαι μ'ολη μου την καρδιά η κοινωνική και οικονομική ανισότητα μεταξυ των πλουσίων βόριο δυτικών Ευρωπαϊκών κρατών και των νοτίων και ιδίως της Ελλάδα μας να μικρύνει, και το πνεύμα της Αλληλεγγύης και συμπόνοιας κι'ανθρωπισμού να πνευσει στην γηραιά Ήπειρο, και μεγάλη οικονομική ελάφρυνση να πετύχει η σημερινή μας Κυβερνηση, αλλα Αγαπητέ η Τρύπα στην καρδία ποτε δεν θα κλείσει οσα λεφτά και πλούτη κι'αν αποκτήσεις παρα μονο αν επιστρέψεις στον ΧΡΙΣΤΟ, τοτε μονο την ανέκφραστη και αφάνταστη ΕΥΛΟΓΙΑ θα δεχτείς.
Σου το εύχομαι. Αμην!

No comments:

Post a Comment