Popular Posts

Wednesday 25 February 2015

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ

Απο την αρχή της Ιστορίας του κόσμου ο κανόνας ειναι οτι η παράταξης με το δίκιο πάντοτε δεχόταν επιθέσεις. Οι πρώτοι Χριστιανοί στο Όνομα του Θεού καταδιωχτικαν χωρίς εξαίρεση από τους θρησκόληπτους Εβραίους και απο τους διεφθαρμένους ειδωλολάτρες. 

Oι νότιες πολιτείες στην Αμερική ήσαν αυτές που για να διατηρήσουν τους σκλάβους άρχισαν τον πόλεμο εναντίων των βορείων το 1861 με αποτέλεσμα 600.000 νεκρούς. Η Ισπανική Ιερέα εξέτασης  απο το 1231 μέχρι το 1826  δυστυχώς στο Όνομα του Χριστού βασάνισε και έκαψε αναρίθμητους αθώους.
O  Άγγλος Χριστιανός William Wilberforce που κατάργησε την δουλεία στην Αγγλία πολεμήθηκε απο την αντίθετη παράταξη στο αγγλικό Κοινοβούλιο επι 46 χρόνια όταν επι τέλους το 1833 το ετος του Θανάτου ο αγώνας του εναντίον της δουλείας δικαιώθηκε και ψηφίστικε στην βουλή η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ των δούλων.
Επειδή είναι γεγονός οτι η παράταξης που υποστηρίζει το δίκιο επιθέσεις θα δεχτεί ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μας είπε εκ των πρότερων ΜΑΚΑΡΙΟΙ είστε όταν σαν προσβάλλουν και σας κατατρέχουν και πουν ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΙ, κάθε είδους κακόβουλο λόγο εναντίον σας, επειδή είστε δικοί μου ! (Ματθαίος 5:11) Μακάριοι οσοι διώκονται επειδή εφαρμόζουν την δικαιοσύνη, γιατι σ' αυτούς ανήκει η Βασιλεία των ουρανών ! (Ματθαίος 5;10)
Το να σε διώκουν αυτοί που δεν έχουν προσωπική καρδιακή σχέση με τον Κύριο ειναι πολύ φυσιολογικό, γιατί το μήνυμα που ακούνε ειναι τελείως διαφορετικό, ριζοσπαστικό, και απέχει πολύ από την διδασκαλία που είχαν δασκαλευθεί, αλλά το να καταδιώκεσαι απο τους δικούς σου αυτό προσβάλλει και ακυρώνει στο Μήνυμα της ΧΑΡΗΣ και ΕΛΕΟΥΣ του ΘΕΟΥ  που θα έπρεπε να είναι βίωμα δικό μας.
Έχουμε τεθεί υπό αμφισβήτηση και δεχόμεθα  επιθέσεις από τα ίδια μας τα αδέλφια, από τους εν Χριστό αδελφούς/ες  και αυτές οι επιθέσεις είναι πολύ χειρότερες  και επιζήμιες από τις επιθέσεις που προέρχονται από εκείνους που δεν γνωρίζουν την χάρη και το Έλεος του Κυρίου !!
Αν υπάρχει μια στιγμή στην ιστορία που η αντιπαλότητα και η προδοσία στην καταστροφή μας οδηγεί, τώρα είναι αυτή η στιγμή, και ελπίζω ότι εμείς οι Έλληνες και ειδικά οι αδελφοί εν Κυρίω θα σταματήσουμε να ξεσκίζουμε ο ενας τον άλλο, ώστε οι Συμπατριώτες μας την ΧΑΡΗ του Κυρίου μέσα από την συμπεριφορά μας να την δουν και  στον ΚΥΡΙΟ μας τον Χριστό  και αυτοί να δοθούν και στην Ξεκούραση και Αγαλλίαση που δίνει και αυτοί να μπουν.  Αμήν 

No comments:

Post a Comment