Popular Posts

Friday 6 February 2015

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Γιατί στην βασιλεία δεν θα μπει  κανένας ΑΡΝΗΤΗΣ, κανείς που που δεν καταδέχεται τον επι γης Πανταχού παρών Θεο Κύριο Ιησού Χριστό να τον εμπιστευτεί και απ'αυτόν και μόνο να εξαρτηθεί.
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αίμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)"
Ποτέ δε θα αρνηθώ ν'ανοίξω την καρδιά μου στον Κύριο. Γιατι για μένα θα ειναι σαν να μην επιθυμώ να αναπνέω και να ζω !! Γιατί ο Κύριος μου ο Χριστός ειναι η πηγή καθε ευλογίας και της Αιώνιας Ζωής κι' οποιος στον Κύριο εχει δοθεί απ' το Αγιο Πνεύμα του εχει αναγεννηθεί και ποτε δε θα χαθεί (Ιωαννης1:12-13) «Αν κανείς προσφύγει σ`ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή.(Ιωαννης 10:9)

  Όταν ένας άνθρωπος αρνείται να ανοίξει την καρδιά του στον Κύριο «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) αποκλείει τον εαυτό του απο τις ευλογίες του Κυρίου, την συγχώρεση των αμαρτιών του, την δεύτερη γέννηση η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και την  αιώνια μ' Αυτόν ζωή που ειναι το δωρο του σε καθε αμαρτωλό που του δοθεί κι' αρχίσει να τον ακολουθεί!

Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρεσε με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου Ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι ΔΙΚΟΣ σου" Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό .

No comments:

Post a Comment